Tgrt Haber

Yeni sosyal konut kampanyasında tarih belli oldu

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
21 Ağustos 2022 11:32 - Güncelleme : 21 Ağustos 2022 17:03
Yeni sosyal konut kampanyasında tarih belli oldu

Son dakika haberi: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından TOKİ'nin sosyal konut projesinin ayrıntılarını paylaştı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum​, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut​ projesiyle ilgili tarih verdi. Kurum, "Sayın Cumhurbaşkanımız 13 Eylül​'de Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinin detaylarını açıklayacak'' dedi.

13 EYLÜL'DE AÇIKLANACAK

Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Vatandaşııza en iyisini sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Yüzyılın sosyal konut projesinde tarih 13 Eylül! Sayın Cumhurbaşkanımız 13 Eylül'de Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinin detaylarını açıklayacak''  

PROJEYE İLİŞKİN DETAYLAR

Paylaşımında projeye ilişkin detaylar da veren Bakan Kurum, kampanyada ‘Konut, konut arsası ve sanayi sitelerinin’ olacağını söyledi; ‘Gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları- gaziler” için özel kontenjan olacağını belirtti.

81 ilde olacak sosyal konutlar; yatay mimari, sıfır atık uyumlu, iklim dostu malzemeler, yenilenebilir enerji sistemi gibi özelliklere sahip olacak.”

 

https://twitter.com/murat_kurum/status/1561264491907670017

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...