Tgrt Haber

Yeni sürprizler yolda! İşte Erdoğan’ın bayramın ilk günü açıklayacağı müjde 

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
19 Nisan 2023 13:25 - Güncelleme : 19 Nisan 2023 13:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ramazan Bayramı’nın ilk gününde deprem riski ile karşı karşıya olan İstanbul’da evini yenilemek isteyenlere müjde vereceği kulislere yansıdı.  

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut​ hamlesi "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında kuralar çekilmeye ve  deprem bölgesi yeniden inşa edilmeye devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, yeni müjdeler vermeye hazırlanıyor. TGRT Haber'de kulis  bilgilerine göre Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Cumhurbaşkanı Erdoğan​, büyük Marmara depreminden en fazla etkilemesi beklenen İstanbul’da evini yenilemek isteyen ev sahiplerine ciddi finansman sağlayacak müjdeyi verecek.

YANAN EVLERİN YERİNE 660 EV TESLİM EDİLDİ

Öte yandan İstanbul’da TOKİ​  konut projesinin kura çekimleri tamamlandı. Ayrıca 2021’de Antalya Manavgat’taki yangın sonrası TOKİ’nin inşa ettiği 960 evin 660’ı teslim edildi. 2+1 ile 3+1 olarak planlanan evlerin dış cepheleri yangına dayanıklı malzemeden yapıldı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...