Tgrt Haber

Yükselen moda markası Gewer, iç piyasa yatırımlarını arttırıyor

20 Mart 2023 14:40 - Güncelleme : 20 Mart 2023 14:50
Yükselen moda markası Gewer, iç piyasa yatırımlarını arttırıyor

2018 yılında kurulan ve kısa zamanda müşteri memnuniyeti ile birlikte büyüyen Gewer markası, yatırımların iç piyasada artacağının müjdesini verdi.

Şu an yurt dışı perakende ve toptan gruplarına hitap eden Gewer markası, iç piyasada da en iyi yerlerde olmak için yatırımlarını arttırma kararı aldı. Türkiye​ merkezli bir moda​ markası olan Gewer, kaliteli ve şık erkek giyim ürünleriyle müşterilerine hitap ediyor. Marka, özgün tasarımları, kaliteli malzemeleri ve uygun fiyatlarıyla müşterilerinin beğenisini kazanan Gewer, klasik giyim tarzını modern dokunuşlarla birleştirerek erkeklerin hem şık hem de rahat hissetmelerini sağlamaktadır.

TECRÜBELİ ÇALIŞANLARI İLE TÜRK MODASINI ŞEKİLLENDİRİYOR

Marka içerisinde çalışan tecrübeli ve uzman ekip sayesinde kısa sürede müşteri memnuniyetini kazanan Gewer, Türk modasını şekillendirerek günden güne marka değerini arttırarak yoluna devam ediyor. Marka olarak en büyük hedeflerinden birinin ise Türkiye geneline yayılarak marka değerini arttırmak olduğu belirtildi.

KISA SÜREDE İÇ PİYASADA BÜYÜDÜ

Yurt dışında her reyonda ürünü olan Gewer markası, iç piyasada da yerini almak için çalışmalara başlayarak yeni trendleri belirlemek adına Türk modasına ve kültürüne uygun özel dizayn ürünler çıkaracağını duyurdu. Online platformda da yer alan marka, iç piyasada gerek kalitesi ile gerekse de uygun fiyatları ile müşterilerin tercih listesinde en üst sıralarda yerini almayı başardı.

YAZ VE KIŞ İÇİN AYRI MODELLER TASARLANIYOR

Taleplere ve pazara uygun ürünler tasarlayan Gewer markası, yaz için yazın triko, kışın ise Selanik Sweat olmak üzere en popüler, en kaliteli kumaştan olup polo yaka basic gruplar yaparak müşterilerin beğenisine sunuyor. 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...