Tgrt Haber

Yurt dışı tatil hayali kuranlara müjde! 1 euroya uçak bileti fırsatı Pegasus'tan geldi

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com
13 Temmuz 2024 09:36 - Güncelleme : 13 Temmuz 2024 14:54
Yurt dışı tatil hayali kuranlara müjde! 1 euroya uçak bileti fırsatı Pegasus'tan geldi

Yaz aylarında yurt dışı hayali kuranlar için Pegasus yeni hat çıkardı. Bosna Hersek'in Tuzla şehrine uçuş başlatan Pegasus biletlerin fiyatlarını ise 1 eurodan başlattı.

Pegasus​, 12-15 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olacak olan kampanya için kolları sıvadı. Müşterilerini memnun etmek için harekete geçen Pegasus​, Bosna Hersek​ sefer sayılarını artırdı. 

1 EURO'YA UÇAK BİLETİ FIRSATI PEGASUS​'TAN GELDİ

1 eurodan başlayan bilet satışları için artı sadece vergi alınacak. Kampanya 1500 koltukla sınırlı olacak.

Kampanyayı duyan birçok vatandaş eş zamanlı olarak siteye girdiklerinden Pegasus​ sitesine 12 Temmuz'da 1 saat boyunca erişim zorlaştı. Kampanya kapsamında seyahatler ise  24 Ağustos 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek. 

Yurt dışı tatil hayali kuranlara müjde! 1 euro'ya uçak bileti fırsatı Pegasus'tan geldi - 1. Resim

Bosna HersekTuzla​ şehri ülkenin en çok turist ziyareti alan şehridir.

Saraybosna ve Banyaluka'dan sonra en büyük şehirlerden biridir. Kumsal ve sıcak deniz sayesinde turistler hem doğanın hem de yaz aylarının tadını doyasıya çıkartıyor. Tarihin gölgesindeki kumsallar en çok dikkat çeken yerler oluyor. 

Pegasus​ kampanyalarını yaz ayları boyunca artıracağının sinyalini verdi. 

Şirketten yapılan açıklamaya göre, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Tuzla​ Uluslararası Havalimanı'na haftada bir kez uçacak olan Pegasus​, ilk seferini 24 Ağustos'ta gerçekleştirecek. Yeni hattın biletleri açılışa özel, 11-14 Temmuz tarihleri arasında, 500 koltukla sınırlı olmak koşuluyla, vergiler hariç 1 avro kampanya fiyatıyla satışa sunuldu.

Pegasus​'un 26 Ekim tarihine kadar gerçekleştireceği uçuşlar İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan cumartesi günü saat 06.50’de, Tuzla’dan Sabiha Gökçen’e ise yine aynı gün 08.50’de yapılacak. Yeni hattın biletleri, vergiler hariç 1 avro kampanyası tamamlandıktan sonra 39,99 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Pegasus​ Hava Yolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Onur Dedeköylü, şirket olarak, Avrupa'nın tarih kokan ve Osmanlı döneminin çok önemli eserlerine ev sahipliği yapan ülkesi Bosna Hersek’te, üçüncü büyük kent olan Tuzla’ya yönelik seferlerinin başladığını duyurmaktan büyük mutlulukla duyduklarını belirtti.

Dedeköylü, "Misafirlerimizin, kampanyamızın da sağladığı ayrıcalıklardan yararlanarak, Tuzla’ya yeni keşif gezileri yapacaklarını ümit ediyoruz. İstanbul ve Tuzla’yı birbirine bağlarken, bu yolla ülkemizdeki turizm hareketliliğine katkı sağlamaktan dolayı da heyecanlıyız." açıklamasında bulundu.

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...