Tgrt Haber

Yüzlerce araç sahibini bekliyor! Yedieminde milyonlar yatıyor

Editör: İmran Baran / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Aralık 2023 13:13 - Güncelleme : 16 Aralık 2023 13:18
Yüzlerce araç sahibini bekliyor! Yedieminde milyonlar yatıyor

Diyarbakır’da icra yoluyla gelen tüm araçlar yedieminde toplanıyor. 500’e yakın aracı bünyesinde bulunduran yediemin otoparkında traktörden ambulansa, motosikletten kamyona milyonlarca lira değerinde araç yatıyor.

Hacizli, kusurlu, eksik evrak, kredi​, vergi borçları nedeniyle, icralık olan araçların çekildiği yediemin otoparklarında araçlar bekletilmeye devam ediyor. Diyarbakır’da bir yediemin otoparkında yaklaşık 100 milyon lira değerinde yüzlerce araç​ sahibini bekliyor.

Diyarbakır’da bulunan bir yedieminde yaklaşık 100 milyon değerinde 500’e yakın araç, sahibini bekliyor. Aralarında lüks otomobillerin de bulunduğu milyonluk araçlar çürümeye terk edildi.

Kentte bulunan bir yediemin otoparkında ambulanstan traktöre, motosikletten kamyona milyonlarca lira değerinde yüzlerce araç olumsuz hava koşulları altında sahiplerini bekliyor. Otopark sahibi Burhan Bayram yedieminin, icra yoluyla yakalanan araçların getirildiği bir yer olduğunu, kaçakçılık, narkotik, sigortasız araçlar ve trafikten men edilen araçlar gibi yıllardır yatan araçların olduğunu söyledi.

YEDİEMİNDE MİLYONLAR YATIYOR

2008’den kalma araçların da otoparkta beklediğini ifade eden Bayram “Şu anda benim yedieminimde yaklaşık 100 milyon lira değerinde 400-500 araç var. Burada milli servet kendi halinde bırakılmış bir şekilde yatıyor. Belki icra yoluyla hepsi satılır biz de kurtuluruz. Akla gelemeyecek lüks araçlar buraya geliyor” dedi. Yediemin otoparkında aracı bulunan Ferdi Güneri, iki aydır arabasının otoparkta olduğunu dile getirerek arabasının üstüne bir akrabasının haczi olduğunu aracı satışa çıkaracağını “Bir ay sonra satışa çıkacak. Hakkı ne ise verip arabamızı çıkartacağız. Yedieminde duruyor. Gelip baktık, arabamızda bir sıkıntı yok” sözleriyle anlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...