Tgrt Haber

A Milliler İspanya'ya 3-0 mağlup oldu

17 Haziran 2016 21:04
A Milliler İspanya'ya 3-0 mağlup oldu

Türkiye, İspanya maçı ile EURO 2016 D Grubu'ndaki 2. maçına çıktı. İlk maçta Hırvatistan'a 1-0 kaybeden Türkiye, bu kez zorlu İspanya maçından 3-0 mağlup ayrıldı.

A Milli Takımımız, kader maçında İspanya'ya farklı yenildi. Beklenen oyununudan uzak bir görüntü sergileyen Ay yıldızlılar, turnuvanın favorilerinden İspanya'ya 3-0 mağlup oldu.

Maça istekli ve baskılı başlasak da İspanya'nın alışılmış oyun düzenine kavuşması fazla zaman almadı. 34. dakikada Morata'yı kafa golüyle öne geçen İspanyollar, 2 dakika sonra Nolito'yu da durduramıynca devreye 2-0 önde girdi. İkinci yarıya da iyi başlarken 48'de Morata'yla bir gol daha buldu ve farkı üçe çıkardı. Bu golden sonra demoralize olan Milli Takım, farkı azaltacak pozisyonlar bulamazken karşılaşma da 3-0 sona erdi.

Bu sonuçla 6 puana yükselen İspanya, gruptan çıkmayı garantiledi. A Milli Takımımız ise son maçlar öncesi 0 puanda kaldı.

Milliler, en iyi 3. olabilmek için gruptaki son maçında, 21 Haziran Salı günü Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...