Tgrt Haber

Rusya ile Slovakya bugün kozlarını paylaşıyor

15 Haziran 2016 12:01
Rusya ile Slovakya bugün kozlarını paylaşıyor

EURO 2016 B Grubu ikinci hafta maçında Rusya kritik maçta Slovakya ile karşılaşıyor.

Avrupa Şampiyonası'nda Rusya ile Slovakya, kritik maçta Stade Pierre Mauroy'da kozlarını paylaşıyor. İlk maçta grubun favorisi İngiltere'ye karşı son dakikada attığı golle beraberliği kurtaran ve önemli bir puanı hanesine yazdıran Rusya, Slovakya karşısında kazanarak gruptan çıkmak adına büyük bir avantajın sahibi olmak istiyor. Rusya'da sakatlığı devam eden Igor Denisov, Slovakya karşısında forma giyemeyecek.

İşte Rusya - Slovakya maçının detayları

Saat 16'da başlayacak Rusya - Slovakya maçı Pierre Mauroy Stadı'nda oynanacak ve TRT1'den naklen yayınlanacak. (EURO 2016)

Bu arada Rus taraftarları turnuvada oluşturduğu terör nedeniyle bu maç için özel önlemler alındı. UEFA, Rusya'yı bir kez daha olay olursa turnuvadan diskalifiye edilecekleri yönünde uyarmıştı.

MUHTEMEL 11'LER

Grubun ilk maçında Galler ile karşılaşan ve Kanu'nun son bölümlerde attığı golle sahadan yenik ayrılan Slovakya, Rusya karşısında galibiyet alarak gruptan çıkma şansını son maça bırakmak ve grup üçüncülüğü adına da avantaj yakalamak istiyor.

Slovakya'da Hubocan ve Gyömber'in bu maç öncesi hafif sakatlıkları bulunuyor.

Rusya: Akinfeev, Berezutski, Ignashevich, Smolnikov, Schennikov, Neustadter, Golovin, Smolov, Kokorin, Shatov, Dzyuba

Slovakya: Kozacik, Durica, Skrtel, Pekarik, Svento, Kucka, Hrosovsky, Weiss, Mak, Hamsik, Nemec

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...