Tgrt Haber
 - Vural Çelik'in ailesi sessizliğini bozdu
15 saat 42 dakika önce

Gülse Birsel sessizliğini bozdu, Vural Çelik'in ailesi tepki gösterdi: "Kalemi yetenekli olabilir ama..."

Avrupa Yakası dizisinin efsane Kubilay karakteri Vural Çelik'in vefatı sonrası Gülse Birsel cephesinde sular durulmuyor. Cenazeye gitmediği için tepkilerin hedefinde olan Gülse Birsel son paylaşımıyla daha büyük tepki çekti. Vural Çelik'in ailesi bunun üzerine bir açıklama yayınlayarak üzgün olduklarını belirtti.
Magazin - Magazin
17 saat 38 dakika önce

Son dakika | 'Hayasızca hareketler' sergileyen Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla tahliye edildi 

Son dakika haberi: İstanbul'da bir eğlence mekanında 'hayasızca hareket' eden ve re'sen soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Sıla Doğu, 'imza atma' şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı. İki kardeş salı, perşembe ve pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün 'imza atma' şeklindeki adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
Magazin - Magazin
18 saat 2 dakika önce

Kirli Sepeti dizisi final oluyor! Kadrosuna yeni oyuncular katmıştı

Yeni sezonda kadrosuna birçok oyuncu alan Kirli Sepeti için kanaldan karar çıktı. İkinci sezona güçlü başlayan Kirli Sepeti dizisi final kararı aldı.
 - Kendini böyle savundu
18 saat 29 dakika önce

Gülse Birsel’in Vural Çelik’e vedası tepki çekmişti! Bu sözlerle kendini savundu

Gülse Birsel, Avrupa Yakası dizisinde birlikte rol aldığı Vural Çelik’in cenazesine katılmama nedenini anlattığı bir yazı paylaştı. Paylaşımında tepki çeken Gülse Birsel, maruz kaldığı linç sonrası "Günlerdir benim yüzümden hayatını kaybetti gibi davranılıyor. İşlerini engelledi, yok sahip çıkmadı şu bu…" sözleriyle kendini savundu.
 - Dilan Polat ve Sıla Doğu gözaltında
20 saat 7 dakika önce

Son dakika: Dilan Polat ve Sıla Doğu gözaltına alındı

Son dakika: Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında eğlence mekanında gerçekleştirdikleri hareketleri gerekçesiyle 'hayasızca hareketler' suçundan re'sen soruşturma başlatılmıştı. Sıla Doğu ve Dilan Polat gözaltına alındı.
Magazin - Magazin
20 saat 17 dakika önce

Mutlu Kaya TGRT Haber'de Diriliş şarkısını okudu! Kadınların sesi oldu

Yıllar önce katıldığı şarkı yarışmasıyla tanınan Mutlu Kaya, eski sevgilisi tarafından başından vurulmuştu. Gönüllerde taht kuran Mutlu Kaya, TGRT Haber ekranında yayınlanan Haberin İçinden programına konuk oldu. Yıllar önce söylediği şarkıyı Pınar Ergüner ile Haberin İçinden programında tekrar söyleyen Mutlu Kaya, gözyaşlarına boğdu.
 - Defne Joy Foster'ı hatırlattı
21 saat 6 dakika önce

Fetullah Gülen'in ölümü sonrası Demet Evgar, Defne Joy Foster'ı paylaştı

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in ölümü sonrası, Bahar dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar, Defne Joy Foster'ı hatırlattı. Demet Evgar, "Fetullah Gülen'e terörist diyen ilk kişilerden birisidir. FETÖ terimini kullanan ilk sanatçıdır." paylaşımına yorum yaptı.
 - Eğlence mekanındaki görüntüleri tepki çekmişti
22 saat 56 dakika önce

Son dakika: Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında soruşturma! Sosyal medya paylaşımları gündem olmuştu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında sosyal medyadan paylaşılan videoda bir eğlence mekanında gerçekleştirdikleri hareketleri gerekçesiyle 'hayasızca hareketler' suçundan re'sen soruşturma başlatıldı.
Magazin - Magazin
23 saat 28 dakika önce

Jennifer Lawrence ikinci kez anne oluyor!

Açlık Oyunları serisi, Uzay Yolcuları ve Don’t Look Up gibi yapımlarda rol alan dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, ikinci kez anne oluyor. Dergiye röportaj veren oyuncu Jennifer Lawrence, ikinci bebeğinin heyecanını yaşadığını belirtti.
Magazin - Magazin
23 saat 36 dakika önce

Acun Ilıcalı'nın eski Zeynep Yılmaz aşkı buldu! Bülent Ciritci ile ilk kare geldi

Acun Ilıcalı'nın 2016 yılında boşandığı eski eşi Zeynep Yılmaz, ilişkisini sosyal medyadan duyurdu. İş insanı Bülent Ciritci ile karesini sosyal medyadan paylaşan Zeynep Yılmaz'a tebrik mesajı yağdı.
Magazin - Magazin
21 Ekim 2024 - 11:10

Ateş Kuşları oyuncusu Ergül Miray Şahin evlendi!

Ateş Kuşları dizisinde oynadığı Sare karakterinden sonra Dayı filminde rol alan oyuncu Ergül Miray Şahin, nişanlısı Ertuğrul Ayyıldız ile evlendi. Eğlenceli düğündeki karelere beğeni yağdı.
Magazin - Magazin
21 Ekim 2024 - 10:22

Çağla Boz, Hadise’nin eski eşi Mehmet Dinçerler ile görüntülendi!

Son olarak Kör Nokta dizisinde rol alan Çağla Boz, Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler ile birlikte görüntülendi. Aşk sorularına sessiz kalan Çağla Boz ve Mehmet Dinçerler, “Spor yapıyoruz” diyerek kameralardan uzaklaştı.
 - Yeşilçam oyuncusu hayatını kaybetti
21 Ekim 2024 - 08:58

Yeşilçam oyuncusu Suphi Tekniker hayatını kaybetti

Yeşilçam’da birçok filmde rol alan Suphi Tekniker, 84 yaşında hayatını kaybetti. Senaristlik de yapan Suphi Tekniker’in vefat haberini Şehir Tiyatroları duyurdu.
 - 'Mağdur Persona'sı vardı
20 Ekim 2024 - 21:37

Gülse Birsel Vural Çelik için konuştu! Tepkiler sonrası sessizliğini bozdu: 'Mağdur Persona'sı vardı

Avrupa Yakası dizisinin unutulmaz karakteri Vural Çelik'in ölümü sonrası Gülse Birsel'in cenazeye katılmaması çok tepki çekmişti. Dizinin ünlü senaristi Gülse Birsel açıklama yayımlayarak cenazeye gidememe gibi anksiyetesi olduğunu açıkladı. Birsel dizi sürecinde Vural Çelik ile ilgili yaşadıklarını da anlattı.
Magazin - Magazin
20 Ekim 2024 - 19:48

Sihirli Annem Perihan ekranlara dönüyor: Gül Onat'ın projesi belli oldu

İzlenme rekorları kırmaya devam eden Sihirli Annem dizisinin Perihan'ı Gül Onat uzun süren ekran arasının ardından yeni projesiyle dönüyor. Dijital bir platformda yayımlanacak dizide ünlü oyuncunun annesi rolünde oynayacak. İşte Fer dizisinin konusu...
Magazin - Magazin
20 Ekim 2024 - 17:33

Somer Sivrioğlu MasterChef'in en zengin jüri üyesini açıkladı

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu, bir tesadüf sayesinde programa katıldığını anlattı. MashterChef jürileri arasında en zengin kişiyi açıklayan Somer Şef, özel hayatıyla ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Magazin - Magazin
20 Ekim 2024 - 00:35

Kuruluş Osman dizisine bebek müjdesi: Buse Arslan ve Çağrı Şensoy haberi verdi

Kuruluş Osman dizisinde birlikte rol alan Buse Arslan ve Çağrı Şensoy çifti bebek müjdesini verdi. Geçtiğimiz yıl dünya evine giren çift anne baba olmanın heyecanını yaşıyor.
Magazin - Magazin
19 Ekim 2024 - 20:15

Tolga Çevik sinemaya dönüyor! Kalender Pide Salonu ön okuması yapıldı

Tolga Çevik uzun bir aradan sonra beyaz perdeye geri dönüyor. İbrahim Büyükak'ın yazdığı Kalender Pide Salonu filmiyle seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.
Magazin - Magazin
19 Ekim 2024 - 17:36

Birol Güven, Vural Çelik'in 'maddi sıkıntı içindeydi' iddiasına cevap verdi

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçının anne ve babası güçlükle ayakta dururken, yönetmen ve yapımcı Birol Güven, Vural Çelik'in maddi sıkıntılar çektiği iddialarına da cevap verdi.
Magazin - Magazin
19 Ekim 2024 - 17:06

Fenerbahçe'den Rihanna ve ASAP Rocky ile dev anlaşma! Gelir beklentisi büyük

Fenerbahçe kulübü, Rihanna ve ASAP Rocky ile dev anlaşma yapmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe bu iş birliğinden 50 milyon dolarlık gelir elde etmeyi bekliyor.
Sona Git