Tgrt Haber
 - Şarkıcı Nilüfer'e ateş püskürdü
12 saat 6 dakika önce

Entübe edilen Reha muhtar aylar sonra ilk kez görüntülendi! Şarkıcı Nilüfer'e ateş püskürdü

Evinde geçirdiği kaza sonrası entübe edilen Reha Muhtar, ilk kez gazeteci Cengiz Er ile görüştü. Tedavisine evde devam eden Reha Muhtar'ın zayıflamış hali dikkatlerden kaçmazken, eski eşi Nilüfer'e ateş püskürdü.
Magazin - Magazin
12 saat 50 dakika önce

Kızılcık Şerbeti Kıvılcım’ın gerçek aşkı ortaya çıktı! Evrim Alasya gönlünü usta oyuncuya kaptırdı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım rolüyle yer alan Evrim Alasya'nın gerçek aşkı oryaya çıktı. Evrim Alasya'nın bir süredir “Aşk Biter Mi?” adlı tiyatro oyununda iki sevgiliyi oynadığı Kerem Alışık ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
Magazin - Magazin
14 saat 44 dakika önce

Oyuncu Seray Kaya'dan Trabzonspor'a destek! Formayı giydi, maça koştu

Oyuncu Seray Kaya, Trabzonspor'un Başakşehir ile oynadığı karşılaşmayı izlemeye gitti. Galibiyeti babasına armağan eden Seray Kaya, açıklamasıyla taraftarın gönlünü kazandı.
 - Rehin kaldığını iddia etmişti
15 saat 18 dakika önce

Amerika, Meltem Miraloğlu'nu sınır dışı etti iddiası! Video yayınlayıp yardım istemişti

Oyuncu Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı iş insanı Patrick ile evlenip ABD’ye yerleşmişti. Sosyal medya hesabından video yayınlayan Meltem Miraloğlu, kimlik ve belgelerinin çalındığını ifade ederek, ABD'de rehin tutulduğunu iddia etmişti. Ortaya atılan yeni iddiada ise genç oyuncunun sınır dışı edildiği öne sürüldü.
 - Doktor ihmalini bir bir anlattı
15 saat 59 dakika önce

Aleyna Kalaycıoğlu kardeşi için isyan etti! 'Doktor ihmali' dedi, kardeşinin nasıl engelli kaldığını anlattı

Katıldığı Survivor yarışmasıyla tanınan Aleyna Kalaycıoğlu, daha sonra çıkardığı albüm ile müzik piyasasına da giriş yaptı. Yenidoğan çetesi hakkında ortaya çıkan olaylar sonrası kardeşi Cansu'nun sağlık durumu hakkında konuşan Aleyna Kalaycıoğlu, kardeşinin yıllar önce doktor ihmali sonucu hayatının karardığını söyledi.
Magazin - Magazin
16 saat 52 dakika önce

Hadise ile anılan Kerem Bürsin'in yeni sevgilisi ortaya çıktı! Sakıp Sabancı'nın torunu Melisa Tapan ile aşk yaşıyor

Devrim Özkan ile başrolünde yer aldığı Mavi Mağara filmiyle gündemde olan Kerem Bürsin'in Hadise ile aşk yaşadığı iddia edildi. Yeni film çekiminde olan Kerem Bürsin'in Sakıp Sabancı'nın torunu Melisa Tapan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
 - Mahsun Karaca paylaştı
21 Ekim 2024 - 22:34

Mahsun Karaca çağrıda bulundu: Cihangir Göktaş'tan üzen haber! "Ankara beni bulsun" sözleriyle tanınmıştı

Sosyal medyada "Ankara beni bulsun" videosuyla hafızalara kazınan, "Mersinli Cihangir" adıyla ünlenen Cihangir Göktaş'tan üzen haber geldi. Röportaj Adam ismiyle tanınan fenomen Mahsun Karaca, Mersin'de ziyaret ettiği Cihangir Göktaş ile fotoğrafını paylaşarak yardım çağrısında bulundu. İşte Cihangir Göktaş'ın son durumu...
 - Vural Çelik'in ailesi sessizliğini bozdu
21 Ekim 2024 - 19:55

Gülse Birsel sessizliğini bozdu, Vural Çelik'in ailesi tepki gösterdi: "Kalemi yetenekli olabilir ama..."

Avrupa Yakası dizisinin efsane Kubilay karakteri Vural Çelik'in vefatı sonrası Gülse Birsel cephesinde sular durulmuyor. Cenazeye gitmediği için tepkilerin hedefinde olan Gülse Birsel son paylaşımıyla daha büyük tepki çekti. Vural Çelik'in ailesi bunun üzerine bir açıklama yayınlayarak üzgün olduklarını belirtti.
Magazin - Magazin
21 Ekim 2024 - 17:58

Son dakika | 'Hayasızca hareketler' sergileyen Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla tahliye edildi 

Son dakika haberi: İstanbul'da bir eğlence mekanında 'hayasızca hareket' eden ve re'sen soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Sıla Doğu, 'imza atma' şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı. İki kardeş salı, perşembe ve pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün 'imza atma' şeklindeki adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
Magazin - Magazin
21 Ekim 2024 - 17:35

Kirli Sepeti dizisi final oluyor! Kadrosuna yeni oyuncular katmıştı

Yeni sezonda kadrosuna birçok oyuncu alan Kirli Sepeti için kanaldan karar çıktı. İkinci sezona güçlü başlayan Kirli Sepeti dizisi final kararı aldı.
 - Kendini böyle savundu
21 Ekim 2024 - 17:07

Gülse Birsel’in Vural Çelik’e vedası tepki çekmişti! Bu sözlerle kendini savundu

Gülse Birsel, Avrupa Yakası dizisinde birlikte rol aldığı Vural Çelik’in cenazesine katılmama nedenini anlattığı bir yazı paylaştı. Paylaşımında tepki çeken Gülse Birsel, maruz kaldığı linç sonrası "Günlerdir benim yüzümden hayatını kaybetti gibi davranılıyor. İşlerini engelledi, yok sahip çıkmadı şu bu…" sözleriyle kendini savundu.
 - Dilan Polat ve Sıla Doğu gözaltında
21 Ekim 2024 - 15:30

Son dakika: Dilan Polat ve Sıla Doğu gözaltına alındı

Son dakika: Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında eğlence mekanında gerçekleştirdikleri hareketleri gerekçesiyle 'hayasızca hareketler' suçundan re'sen soruşturma başlatılmıştı. Sıla Doğu ve Dilan Polat gözaltına alındı.
Magazin - Magazin
21 Ekim 2024 - 15:20

Mutlu Kaya TGRT Haber'de Diriliş şarkısını okudu! Kadınların sesi oldu

Yıllar önce katıldığı şarkı yarışmasıyla tanınan Mutlu Kaya, eski sevgilisi tarafından başından vurulmuştu. Gönüllerde taht kuran Mutlu Kaya, TGRT Haber ekranında yayınlanan Haberin İçinden programına konuk oldu. Yıllar önce söylediği şarkıyı Pınar Ergüner ile Haberin İçinden programında tekrar söyleyen Mutlu Kaya, gözyaşlarına boğdu.
 - Defne Joy Foster'ı hatırlattı
21 Ekim 2024 - 14:31

Fetullah Gülen'in ölümü sonrası Demet Evgar, Defne Joy Foster'ı paylaştı

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in ölümü sonrası, Bahar dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar, Defne Joy Foster'ı hatırlattı. Demet Evgar, "Fetullah Gülen'e terörist diyen ilk kişilerden birisidir. FETÖ terimini kullanan ilk sanatçıdır." paylaşımına yorum yaptı.
 - Eğlence mekanındaki görüntüleri tepki çekmişti
21 Ekim 2024 - 12:40

Son dakika: Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında soruşturma! Sosyal medya paylaşımları gündem olmuştu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında sosyal medyadan paylaşılan videoda bir eğlence mekanında gerçekleştirdikleri hareketleri gerekçesiyle 'hayasızca hareketler' suçundan re'sen soruşturma başlatıldı.
Magazin - Magazin
21 Ekim 2024 - 12:09

Jennifer Lawrence ikinci kez anne oluyor!

Açlık Oyunları serisi, Uzay Yolcuları ve Don’t Look Up gibi yapımlarda rol alan dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, ikinci kez anne oluyor. Dergiye röportaj veren oyuncu Jennifer Lawrence, ikinci bebeğinin heyecanını yaşadığını belirtti.
Magazin - Magazin
21 Ekim 2024 - 12:01

Acun Ilıcalı'nın eski Zeynep Yılmaz aşkı buldu! Bülent Ciritci ile ilk kare geldi

Acun Ilıcalı'nın 2016 yılında boşandığı eski eşi Zeynep Yılmaz, ilişkisini sosyal medyadan duyurdu. İş insanı Bülent Ciritci ile karesini sosyal medyadan paylaşan Zeynep Yılmaz'a tebrik mesajı yağdı.
Magazin - Magazin
21 Ekim 2024 - 11:10

Ateş Kuşları oyuncusu Ergül Miray Şahin evlendi!

Ateş Kuşları dizisinde oynadığı Sare karakterinden sonra Dayı filminde rol alan oyuncu Ergül Miray Şahin, nişanlısı Ertuğrul Ayyıldız ile evlendi. Eğlenceli düğündeki karelere beğeni yağdı.
Magazin - Magazin
21 Ekim 2024 - 10:22

Çağla Boz, Hadise’nin eski eşi Mehmet Dinçerler ile görüntülendi!

Son olarak Kör Nokta dizisinde rol alan Çağla Boz, Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler ile birlikte görüntülendi. Aşk sorularına sessiz kalan Çağla Boz ve Mehmet Dinçerler, “Spor yapıyoruz” diyerek kameralardan uzaklaştı.
 - Yeşilçam oyuncusu hayatını kaybetti
21 Ekim 2024 - 08:58

Yeşilçam oyuncusu Suphi Tekniker hayatını kaybetti

Yeşilçam’da birçok filmde rol alan Suphi Tekniker, 84 yaşında hayatını kaybetti. Senaristlik de yapan Suphi Tekniker’in vefat haberini Şehir Tiyatroları duyurdu.
Sona Git