Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
4 saat 38 dakika önce

Süper Lig’de bu akşamın maç programı belli oldu

Galatasaray ile Antalyaspor'un mücadele edeceği Trendyol Süper Lig'de bir süredir milli ara vardı. Takımlarına hasret kalan taraftarlar bugün Süper Lig'de maç var mı, kimin araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
5 saat 32 dakika önce

Sürat kargo hafta sonu çalışma saatleri 2024

Kargo işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar hafta sonu Sürat kargo çalışıyor mu araştırmaya başladı. Hafta içi mesai saatleri içerisinde hizmet veren firmanın çalışma saatleri de gündemde.
Aktüel - Aktüel
7 saat 38 dakika önce

Kahramanmaraş’ta 4.4 şiddetinkide deprem Osmaniye’de de hissedildi

Kandilli Rasathanesi verilerine göre bugün Kahramanmaraş'ta 4.4 şiddetinde deprem oldu. Korkulu anlar yaşayan vatandaşlar Osmaniye son dakika deprem mi oldu araştırırken geçmiş olsun mesajları da geldi.
Aktüel - Aktüel
8 saat 15 dakika önce

Bugün oynanacak olan TFF 2. Lig maçlarının saati netleşti

19 Ekim günü TFF 2. ve 3. Lig'de karşılaşmalar oynanacak. Heyecanla beklenen müsabakaların hangi kanalda yayınlandığı da belli oldu. Taraftarlar günün maç takvimini araştırıyor.
Aktüel - Aktüel
9 saat 4 dakika önce

Bugün oynanacak olan voleybol maçlarının yayınlandığı kanallar açıklandı

19 Ekim günü voleybol maç takvimi belli oldu. Sporseverlerin yakından takip ettiği TVF Sultanlar Ligi'nde şampiyonluk yarışı devam ediyor.
Aktüel - Aktüel
9 saat 32 dakika önce

29 Ekim’de ücretsiz olacak toplu taşıma araçları belli oldu! Bedava olacak otobüs, metrobüs ve metro hatları

Türkiye'nin her yerinde heyecanla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na az bir süre kala Resmi Gazete'de toplu taşıma ücretlerinin ücretsiz olacağı duyuruldu. Vatandaşlar 29 Ekim'de otobüs, metro, marmaray ücretsiz mi araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
10 saat 6 dakika önce

19 Ekim Pendik’te elektrik kesintisinin ne zaman biteceği paylaşıldı

AYEDAŞ internet sitesi aracılığıyla gün içerisinde elektrik kesintilerinin saat kaçta sona ereceğini öğrenebiliyoruz. İstanbul Pendik'te meydana gelen elektrik arızası sonrası ne zaman geleceği de belli oldu.
Aktüel - Aktüel
10 saat 32 dakika önce

20 Ekim’de İstanbul’da trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türkiye'nin her yerinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Milyonlarca vatandaşın katılacağı etkinliklerin provası sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. 20 Ekim hangi yollar kapalı, saat kaça kadar araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
11 saat 22 dakika önce

KPSS şartı yok: Vakıfbank personel alımı başvuru şartları, başvuru tarihi belli oldu!

Vakıfbank, beş farklı pozisyon için personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartı aranmayan Vakıfbank personel alımı başvuru şartları ve başvuru tarihi de belli oldu.
Aktüel - Aktüel
22 saat 59 dakika önce

MasterChef takım oyunu kazananı belli oldu

MasterChef haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Bununla birlikte vatandaşlar MasterChef takım oyunu kim kazandı sorusunu sormaya başladı.
Aktüel - Aktüel
23 saat 48 dakika önce

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift ABD'de doğdu

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan soruda Taylor Swift'in geçmesiyle birlikte vatandaşlar aramalara başladı. Bununla birlikte Taylor Swift kimdir sorusu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
18 Ekim 2024 - 21:54

Hikayesiyle etkileyen Tac Mahal Hindistan'ın Agra şehrinde bulunuyor

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının bugünkü bölümündeki bir soruda Tac Mahal yer aldı. İzleyiciler de Tac Mahal ne zaman yapıldı sorusunu sormaya başladı.
Aktüel - Aktüel
18 Ekim 2024 - 20:48

İBB burs başvurusu sonuçlarının aralık ayında açıklanması bekleniyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), lisans, ön lisans yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs veriyor. Öğrenciler de İBB bursu ne zaman açıklanacak sorusunu soruyor.
Aktüel - Aktüel
18 Ekim 2024 - 20:27

Arka Sokaklar ilk bölümü 18 sene önce başladı

Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar son bölümüyle tekrar gündeme geldi. Bununla birlikte vatandaşlar Arka Sokaklar ilk bölüm ne zaman sorusunu sordu.
Aktüel - Aktüel
18 Ekim 2024 - 19:16

Bir döneme damga vuran One Direction grubu 8 yıl önce dağıldı

Bir döneme damga vuran gruplardan biri de One Direction. Geçtiğimiz günlerde eski grup üyelerinden Liam Payne'nın ölüm haberi geldi. Böylelikle hayranlar One Direction ne zaman dağıldı sorusunu sordu.
Aktüel - Aktüel
18 Ekim 2024 - 17:50

4 farklı ilde gerçekleşecek olan e-YDS tarihi belli oldu

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından düzenlenen Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS)'ye az kaldı. Adaylar ise e-YDS ne zaman sorusunu soruyor.
Aktüel - Aktüel
18 Ekim 2024 - 17:43

Celta Vigo-Real Madrid maçında Arda Güler'in ilk 11 durumu belli oldu

Milli aranın ardından İspanya La Liga'da Celta Vigo ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. Milli futbolcumuz Arda Güler'in karşılaşmada oynayıp oynamayacağı ise gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde süre bulamadığı için Arda Güler'in takımdan ayrılmak istediği iddia edilmişti. Arda Güler'in karşılaşmaya yedeklerden dahil olması bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
18 Ekim 2024 - 17:13

Ankara Mamak'ta elektrik kesintisi yaşanıyor (18 Ekim Cuma)

Bugün erken saatlerde başlayan Ankara elektrik kesintisinde çalışmalar devam ediyor. Vatandaşlar elektriklerin ne zaman geleceğini merak ederken Başkent internet sitesinde saat kaça kadar devam edeceği paylaşıldı.
Aktüel - Aktüel
18 Ekim 2024 - 17:05

34 ilçede ders süresi kısaldı! İstanbul'da okul saatleri değişti mi?

MEB tarafından yayınlanan genelge kapsamında İstanbul Valiliği 34 ilçede okullarda ders saatlerini değiştirdi. Ders saatlerinin değişmesinin ardından okul saatleri değişecek mi sorusu öğrenciler ve velileri tarafından araştırılmaya başlandı.
Aktüel - Aktüel
18 Ekim 2024 - 17:04

Pevidem SC-Benfica maçında Kerem Aktürkoğlu'nun oynayıp oynamayacağı gündem oldu

Portekiz Kupası kapsamında Benfica yarın Pevidem SC deplasmanına çıkacak. Karşılaşmanın başlamasına saatler kala milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun maçta oynayıp oynamayacağı merak edildi. Kerem Aktürkoğlu'nun Orkun Kökçü ile birlikte ilk 11'de başlaması bekleniyor.
Sona Git