Tgrt Haber
Magazin - Magazin
7 saat 38 dakika önce

Yıldız Tilbe'den Hürrem Sultan imajı! Sosyal medyada yorum yağdı

Yıldız Tilbe son konserinde yeni imajıyla seyirci karşısına çıktı. Uzun süredir saçlarını boyamayan Yıldız Tilbe bu sefer ise saçlarını bakır tonlarına boyadı. Sosyal medyada Yıldız Tilbe'nin yeni imajına "Hürrem rengi" notu düşüldü.
 - Son sağlık durumu endişelendirdi
10 saat 13 dakika önce

Zerrin Özer'den kötü haber! Son sağlık durumundan bahsetti

Bir süredir sağlık problemiyle uğraşan şarkıcı Zerrin Özer, son sağlık durumuyla sevenlerini endişelendirdi. Beynindeki damarlarda daralma olduğunu açıklayan Zerrin Özer, "Bu nedenle sendeleyerek dengesiz yürüyorum." dedi.
Magazin - Magazin
10 saat 36 dakika önce

Oyuncu Cenk Torun sevenlerini korkuttu! Geçirdiği kazayı ilk kez anlattı

Katıldığı ödül töreninde görüntülenen oyuncu Cenk Torun, bandajlı eliyle dikkat çekti. Geçirdiği kaza sonrası elinde kırık olduğunu anlatan oyuncu Cenk Torun, son sağlık durumundan bahsetti.
Magazin - Magazin
11 saat 14 dakika önce

Haluk Bilginer ile Angelina Jolie'nin rol aldığı Maria filminden yeni kareler

Haluk Bilginer ve Angelina Jolie’nin başrolünde yer aldığı Maria filminden yeni kare geldi. Oscar’a aday olarak gösterilen Maria filminden yeni kareler geldi. Haluk Bilginer’in oynadığı Aristotle Onassis karakterine beğeni yağdı.
Magazin - Magazin
11 saat 58 dakika önce

Sandık Kokusu dizisinde flaş ayrılık! Başrol oyuncusu veda ediyor

Ankara’da yaşanan hain terör saldırıları nedeniyle dün akşam Sandık Kokusu dizisinin yeni bölümü yayınlanmadı. Çarşamba günleri yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde flaş bir ayrılık yaşanacak. Başrol oyuncusu Sandık Kokusu dizisinden ayrılıyor.
Magazin - Magazin
18 saat 45 dakika önce

Recep İvedik 8 geliyor! Şahan Gökbakar platformla anlaştı

Şahan Gökbakar, Recep İvedik serisini devam ettirme kararı aldı. Türkiye ile çalkantılı bir süreç yaşayan Disney Plus platformu yerli projelere ağırlık vererek sektördeki varlığını göstermeyi amaçlıyor. Bu sebeple izlenme rekorları kıran Recep İvedik serisinin 8'inci filmini de yayınlayacak.
Magazin - Magazin
24 Ekim 2024 - 17:25

Bahar dizisinde erken veda! Bu sezon kadroya dahil olmuştu

Başrolünde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın rol aldığı Bahar dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Diziye bu sezon dahil Büşra Pekin, Bahar dizisinden ayrılıyor.
Magazin - Magazin
24 Ekim 2024 - 17:05

Dizilerin yeni bölümü bu akşam da yok! Nedeni ortaya çıktı

Dün dizilerin yeni bölümü, Ankara'da gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle yayınlanmamıştı. Bu akşam da dizilerin yeni bölümleri yayınlamayacak. Nedeni olarak ise reklam gelirinin düşüklüğü gösterildi.
Magazin - Magazin
24 Ekim 2024 - 16:05

Ayazın Sonu Güneş bitiyor! Diziler bir bir final kararı aldı

Büyük umutlarla başlayan diziler peş peşe final oluyor. Son olarak Güzel Aşklar Diyarı dizisinden final haberi gelmiş ve hayranları yorum yağmuruna tutmuştu. Bir haber de Ayazın Sonu Güneş dizisinden geldi. Büyük umutlarla başlayan Ayazın Sonu Güneş dizisi de final kararı aldı.
Magazin - Magazin
24 Ekim 2024 - 15:28

Umut Akyürek ve eşi Oktay Ertuğrul TGRT Haber’de! “Aileler çocuklarınıza dikkat edin”

Kızının yasaklı madde kullandığı ve kendisine şiddet uyguladığını açıklayan şarkıcı Umut Akyürek ile eşi Oktay Ertuğrul, TGRT Haber’de yayınlanan Pınar Ergüner ile Haberin içinden programına konuk oldu. Yaşadığı zor süreçleri bir bir anlatan Umut Akyürek, ailelerin bilinçlenmesi konusunda uyarılarda bulundu.
Magazin - Magazin
24 Ekim 2024 - 14:51

Çağatay Akman'ın şiddet davasında karar! İlk paylaşımını yaptı

Eski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla yargılanan şarkıcı Çağatay Akman'ın davası bugün görüldü. Mahkeme, Çağatay Akman'ın müşteki sanıklar Öykü Uslu ve Furkan Ayaz'a yönelik ‘tehdit' suçunu işlediği sabit olmadığı gerekçesiyle beraatına, diğer tüm suçlar yönünden tarafların karşılıklı şikayetlerinden vazgeçtikleri gerekçesiyle de davanın düşmesine hükmetti.
Magazin - Magazin
24 Ekim 2024 - 14:29

Müge Anlı stüdyoda çıldırdı! “İstismara göz yumdunuz”

Müge Anlı programında 43 gündür aranan kayıp Betül bulundu. 21 yaşındaki Betül’ün 16 yaşındaki erkek arkadaşının evinde kaldığını öğrenen Müge Anlı çıldırdı. Aileye canlı yayında sitem eden Müge Anlı, “İstismara göz yumdunuz” dedi.
Magazin - Magazin
24 Ekim 2024 - 12:43

Tarzan dizisinin yıldızı Ron Ely hayatını kaybetti

Bir döneme damgasını vuran Tarzan dizisinin yıldızı ABD'li oyuncu Ron Ely 86 yaşında hayatını kaybetti. Ron Ely'nin ölümünü kızı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
Magazin - Magazin
24 Ekim 2024 - 12:23

Kadir Ezildi, Çok Güzel Hareketler’de! İlk tanıtımı yayınlandı

Sosyal medyada paylaştığı temizlik videolarıyla tanınan Kadir Ezildi, Çok Güzel Hareketler 2'ye konuk oldu. İlk tanıtımı yayınlanan Çok Güzel Hareketler'de, Kadir Ezildi'nin oyunculuk performansı merak konusu oldu.
Magazin - Magazin
24 Ekim 2024 - 11:33

Çok Güzel Hareketler oyuncusu Safa Sarı ve eşi bebek beklediklerini arkadaşlarına böyle duyurdu

Çok Güzel Hareketler oyuncusu Safa Sarı ve eşi Kübra Sarı bebek beklediklerini duyurdu. Yakın arkadaşlarına haber verdikleri anları paylaşan Sarı çifti, eğlenceli tepkileri derledikleri videoyu takipçileriyle paylaştı.
Magazin - Magazin
24 Ekim 2024 - 11:01

Faris Akarsu hayatını kaybetti! Ünlülerin müzik hocasıydı

Birçok ünlünün müzik öğretmeni olan müzisyen Faris Akarsu hayatını kaybetti. Faris Akarsu'nun ölüm haberini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı duyurdu.
 - "Başımız sağ olsun"
24 Ekim 2024 - 09:46

TUSAŞ terör saldırısına tepki yağdı! Ünlü isimler terörü lanetledi

TUSAŞ'a yapılan hain saldırı sonrası ünlü isimlerden de tepki geldi. 5 kişinin şehit olduğu hain saldırı sonrası Müge Anlı, Alişan, Tuba Büyüküstün, Tarkan ve daha birçok ünlü isim, şehit ailelerine baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.
Magazin - Magazin
23 Ekim 2024 - 17:41

Yasin Obuz, Taner Tolga Tarlacı’nın hapis cezasının iptal edildiğini duyurdu

Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Taner Tolga Tarlacı, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde 18 yıl hapis cezasına çarptırıldığı haberleri ortaya çıkmıştı. MasterChef ve Survivor yarışmasıyla tanınan Yasin Obuz ise hapis cezasının iptal edildiğini duyurdu.
Magazin - Magazin
23 Ekim 2024 - 16:48

Filiz Akın'dan sevindiren haber geldi! Günlerdir hastanede tedavi altındaydı

Bu ayın başında hastalığı nükseden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın'dan sevindiren haber geldi. Taburcu olan Filiz Akın, haberi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı.
Magazin - Magazin
23 Ekim 2024 - 15:19

Şarkıcı Çılgın Sedat’ın yeğeni de yenidoğan çetesi mağduru! TGRT Haber'de tüm detayları anlattı

Şarkıcı Çılgın Sedat konuk olduğu TGRT Haber’de yayınlanan Haberin içinden programında yeğeninin yenidoğan çetesi mağduru olduğunu anlattı. Pınar Ergüner’in sorularını cevaplayan Çılgın Sedat, yeğeninin yoğun bakım ünitesinde şiddet gördüğünü belirtti.
Sona Git