Tgrt Haber
Gündem - Gündem
1 saat 26 dakika önce

Gebze'de bir binada korkutan patlama! Ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar var

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir evde patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ortalığın savaş alanına döndüğü patlama sonrası ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı
Gündem - Gündem
1 saat 33 dakika önce

Tehdit ettiği savcıya 'Benimle fotoğraf çektir, kimse kılına dokunamaz' demişti! Savcı Yavuz Engin çete üyesiyle böyle fotoğraf çektirdi

Yenidoğan Çetesi soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin'e "Benimle fotoğraf çektir, kılına zarar gelmez" diyerek tehditler savuran çete üyesi Mustafa Kemal Zengin'in savcıyla çekilen fotoğrafı gündeme oturdu. Fotoğraf sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.
Gündem - Gündem
1 saat 38 dakika önce

Ataşehir'de yangın faciası! Dehşet anlarını böyle kaydetti

Ataşehir’de meydana gelen yangın faciasında engelli Cemil Kaymak hayatını kaybetti. Dehşet anlarında bir vatandaş hem yangın anını kaydetti hem de yanan evin içerisine girerek evde bulunanları kurtarmaya çalıştı. İşte o anlar...
Gündem - Gündem
1 saat 54 dakika önce

Ambulansa yol vermeyen sürücü kamerada!

İstanbul’da seyir halindeki ambulansa yol vermeyen sürücü cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Sosyal medyada tepki çeken görüntülerin ardından sürücüye bin 390 lira idari para cezası uygulandı.
Gündem - Gündem
2 saat 33 dakika önce

Gümrükte 510 milyon TL'lik uyuşturucu operasyonu: Tüm zamanların en yüksek miktarı ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı, Kapıkule ve Gürbulak Gümrük Kapısı'nda gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda 395 kilogram uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini açıkladı. Kapıkule'da yakıt deposuna gizlenen 120 kilo kokain, kara sınırında ele geçirilen en yüksek uyuşturucu miktarı olarak kayıtlara geçerken, 3 operasyonda ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin 510 milyon TL olduğu belirtildi.
 - Kar yağışı başladı, göz gözü görmüyor!
2 saat 48 dakika önce

Kar yağışı başladı, göz gözü görmüyor! Yarım metreyi geçti

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarıdan sonra hava sıcaklıkları düştü, yüksek kesimlerde kar yağışı başladı. Kar kalınlığı Kastamonu'da 50, Karabük'te 40, Rize'de 20 santimetreyi geçti. Bitlis, Karabük, Ağrı ve Ordu'da kar yağışı devam ediyor.
Gündem - Gündem
3 saat 16 dakika önce

İzmir için kritik uyarı! Tehlike çanları çalıyor!

İzmir'in içme suyu ihtiyacını karşılayan Tahtalı Barajı'nda tehlike çanları çalmaya başladı. Barajın su seviyesi yüzde 15.29'a geriledi. Uzmanlar son 16 yılın en düşük seviyesine gelen barajla ilgili “Tehlikeli bir dönemdeyiz. Tehlike sadece İzmir'de değil; Aydın, Denizli, Muğla, İstanbul, her yerde tehlike var" dedi.
 - MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon
3 saat 36 dakika önce

Son dakika | MİT ve Emniyet'ten PKK'nın Avrupa ayağına darbe! Terörist 3 kardeş yakalandı

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ve Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, terör örgütü PKK/KCK’nın Avrupa yapılanmasına yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda örgüt üyesi, aynı aileden üç şüpheli yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler, tutuklandı.
 - Fetullah Gülen'in nereye gömüleceğine karar verildi!
3 saat 44 dakika önce

Fetullah Gülen'in nereye gömüleceğine karar verildi! Cenazeye vergi oyunu

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in ölümünün ardından elebaşının cenazesinin nereye gömüleceği tartışma konusu oldu. Cenazenin Türkiye'ye getirilme ihtimali konuşulurken, Gülen'in nerede gömüleceği ortaya çıktı.
 - Fetullah Gülen'in ölüm nedeni belli oldu!
3 saat 51 dakika önce

Fetullah Gülen'in ölüm nedeni belli oldu! Hastaneden açıklama geldi

ABD'deki St. Luke Hastanesi'nden FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili açıklama yapıldı. Birçok sağlık sorunu olan Gülen'in doğal nedenlerle öldüğü belirtildi.
 - Sağlık Bakanı bilinmeyenleri tek tek anlattı
4 saat 4 dakika önce

Son dakika | Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Yenidoğan Çetesi'yle ilgili bilinmeyenleri tek tek anlattı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu AA Editör Masası'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen Yenidoğan Çetesi soruşturmasıyla ilgili konuşan Memişoğlu, "Bebek ölümleriyle ilgili 16 Eylül'de alakalı durum ortaya çıktı. Süreç devam etti. 16 Ekim'de savcılık iddianamesini bitirdi. Biz de 18 Ekim 2024'te hastanelerin ruhsatlarını iptal ettik." dedi. Memişoğlu soruşturmanın detaylarını tek tek anlattı. İşte detaylar...
Gündem - Gündem
4 saat 29 dakika önce

Adana'da sadece 12 saatte 6 kişi öldürüldü! Dehşete düşüren detaylar

Adana'da suç oranları her geçen gün artış gösteriyor. Kentte sadece 12 saatte 5'i kadın 6 kişi öldürüldü.
Gündem - Gündem
4 saat 34 dakika önce

Kapatılan Reyap Hastanesi’nde çalışan hemşireler TikTok videosu paylaştı! Ağlayarak birbirilerine sarıldılar: "Her şeyi haberlerden duyduk"

‘Yenidoğan Çetesi’ soruşturması kapsamında adı geçtiği için kapatılan Reyap Hastanesi’nde çalışan hemşireler TikTok'ta paylaşım yapmaya başladı. Hastanenin kapatılması nedeniyle evsiz ve işsiz kaldıklarını söyleyen hemşirelerin görüntüleri sosyal medyada gündeme oturdu.
 - Yaşlı hastaların ölümüne neden olmuşlar!
4 saat 41 dakika önce

Yenidoğan çetesinden sonra şimdi de stent çetesi! Yaşlı hastaların ölümüne neden olmuşlar!

Türkiye'yi sarsan yenidoğan çetesinin çökertilmesi sonrası adı geçen hastanelerle ilgili diğer skandallar da ortaya çıkmaya başladı. Yalnızca bebeklerin değil, yaşlıların da ihtiyacı olmadığı hâlde kritik operasyonlara zorlandığı, çeşitli ameliyatlar ile binlerce kişinin hayatını kaybettiği veya kör olduğu iddia edildi. Ayrıca ele geçirilen kimliklerle de SGK'yı yüz milyonlarca lira zarara uğrattıkları belirlendi.
Gündem - Gündem
5 saat 12 dakika önce

Meteoroloji uyardı! İki ilçe arasında kuvvetli fırtına

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nden uyarı geldi. Yapılan uyarıda, Muğla’nın Bodrum ilçesi ile Antalya Kaş arasında kalan denizlerde fırtına beklendiği bildirildi.
 - Yenidoğan çetesi skandalı derinleşiyor
5 saat 17 dakika önce

Yenidoğan çetesi skandalı derinleşiyor! Hastane müdürü para için ölüme göndermiş

Yenidoğan çetesi dehşeti derinleşiyor. Beylikdüzü Birinci Hastanesi mesul müdürü Ali Aksu’nun hayatını kaybeden 6 aylık bir bebeği yoğun bakıma alınması gerekirken, SGK’dan para sızdırmak uğruna doktor bulunmayan yenidoğan bakıma yönlendirdiği ve bebeğin öldüğü ortaya çıktı.
 - Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı!
6 saat 37 dakika önce

Bir yanda kar, yağmur bir yanda fırtına: Meteoroloji 'Kuvvetli geliyor' diyerek uyardı! İşte 22 Ekim 2024 il il hava durumu

Meteoroloji'nin son raporuna göre, ülke genelinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin altına düşecek. Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli sağanak yağış, yüksek kesimlerinde ise kar yağışı bekleniyor. Yurdun batı ve güney kesimleri için de fırtına uyarısı yapıldı. İşte 22 Ekim 2024 il il hava durumu tahmini...
Gündem - Gündem
6 saat 50 dakika önce

Adana'da şizofren gençten aile katliamı yaptı: Uyurken öldürüldüler

Adana'da şizofreni hastası bir genç; annesini, babasını ve anneannesini uyurken tabanca ile başından vurdu. Baba ağır yaralanırken, anne ve anneanne olay yerinde öldü. 
Gündem - Gündem
7 saat 50 dakika önce

TEM Otoyolu'nda feci kaza! Motosiklet asfalt yenileme aracına çarptı: 1 ölü

Esenler TEM Otoyolu'nda motosiklet, seyir halindeki asfalt yenileme aracına arkadan çaptı. Feci kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
Gündem - Gündem
8 saat 55 dakika önce

Ziyarete gittiği teyzesinin evinin önünde öldürüldü

Adana’da 19 yaşındaki genç teyzesinin evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Talihsiz genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Sona Git