Tgrt Haber
Magazin - Magazin
8 saat 19 dakika önce

Gülşen'in zor anları! Babası Arslan Bayraktar'ı son yolculuğuna uğurladı

Şarkıcı Gülşen'in babası Arslan Bayraktar dün geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Bugün Gülşen'in babası Arslan Bayraktar son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede gözyaşlarına hakim olamayan Gülşen, ayakta güçlükle durdu.
Magazin - Magazin
8 saat 47 dakika önce

Edis hayranlarına sürpriz yaptı! "Böyle çıkarım karşınıza"

Bakü'de konser veren şarkıcı Edis, sokakta kendisini bekleyen hayranlarına sürpriz yaptı. Edis'i gören genç kızlar neye uğradıklarını şaşırdı.
Magazin - Magazin
11 saat 15 dakika önce

Kerimcan Durmaz, Kızılcık Şerbeti'nin Metehan'ı Rahimcan Kapkap ile karşılaştı! Diyaloglar kırdı geçirdi

Son dönemde Kızılcık Şerbeti dizisinde Metehan karakteriyle popüler olan Rahim Kapkap, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile karşılaştı. Oyuncuyu gören Kerimcan Durmaz'ın sözleri yanındaki Didem Soydan'ı gülme krizine soktu.
 - Seyfi Birbir'den kötü haber
11 saat 36 dakika önce

Seyfi Birbir'den kötü haber! Müge Anlı canlı yayında konuştu: Bari söyleseydi

Oğlunu bulmak için Müge Anlı programına katılan Seyfi Birbir, çelişkili ifadeleriyle dikkat çekmişti. Günlerdir Müge Anlı ile Tatlı Sert programında açıklamalarıyla dikkat çeken Seyfi Birbir'den kötü haber geldi.
 - Usta oyuncu bakın şimdi ne halde
12 saat 51 dakika önce

Ruhsar’ın Gözüm Abla’sı Tuluğ Çizgen bakım evinde görüntülendi!

Ruhsar dizisinde Gözüm Abla, Perihan Abla dizisinde Meraklı Melahat rolüyle sevilen oyuncu Tuluğ Çizgen bakım evinde görüntülendi. Tuluğ Çizgen’in son haline sosyal medyadan yorum yağdı.
Magazin - Magazin
13 saat 42 dakika önce

Kim Milyoner Olmak İster'de Oktay Kaynarca'yı sinirlendiren cevap! İstiklal Marşı sorusu gündem oldu

Kim Milyoner Olmak İster programının son bölümünde İstiklal Marşı sorusu gündem oldu. Yarışmada İstiklal Marşı sorusu gündem oldu. Soruya yanlış cevap veren yarışmacı elenirken, sosyal medyada ise gündem oldu.
Magazin - Magazin
27 Ekim 2024 - 22:06

Tatlıses ailesinden üzen haber! Ailecek yakalandılar

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli koronavirüse yakalandıklarını açıkladı. İkiz bebekleri olan çift hafta sonu kalabalığa girdikleri için virüsü kaptıklarını duyurdu.
Magazin - Magazin
27 Ekim 2024 - 18:39

Adele hayranlarına üzen haberi verdi: Yanlış ilaç yüzünden müzik yaşamı zora girdi

Adele, sağır olduğunu ve müziğe ara vermek zorunda kaldığını açıkladı. Hayranlarına üzücü habere veren Adele, doğumdan bile kötü ağrılar yaşadığını anlattı.
Magazin - Magazin
27 Ekim 2024 - 13:14

Gülşen'in acı günü! Ünlü sanatçı aldığı haberle yıkıldı

Ünlü şarkıcı Gülşen Çolakoğlu, baba acısıyla sarsıldı. Sanatçının babası Aslan Bayraktar hayatını kaybetti. Bayraktar'ın büyük kızının evinde namaz için abdest alırken kalp krizi geçirdiği öğrenildi.
Magazin - Magazin
27 Ekim 2024 - 10:27

Demet Akalın'dan kötü haber! Hayranlarını korkuttu, dua istedi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün akşam İstanbul'da bir mekanda gerçekleşecek konserini sağlık sorunları nedeniyle iptal etmek zorunda kaldığını açıkladı Kolundaki morlukla hayranlarını korkutan ünlü sanatçı, sosyal medyadan fotoğrafını paylaşarak takipçilerinden dua istedi.
Magazin - Magazin
27 Ekim 2024 - 00:16

Edis'ten Eurovision çıkışı: Alizade ile birlikte Azerbaycan'ı temsil etmek istiyor

Edis, Azerbaycan adına Eurovision'da yarışmak istediğini açıkladı. Eleştirilerin odağındaki Azeri asıllı şarkıcı Asya Alizade ile birlikte yarışmaya yeşil ışık yaktı.
 - Avrupa Yakası kavgası büyüyor!
26 Ekim 2024 - 21:10

Avrupa Yakası kavgası büyüyor! Vural Çelik'in ölümü sonrası Gülse Birsel'e bir tepki daha: O sette bir sürü şey yaşandı

Avrupa Yakası dizisi setinde yaşananlar Kubilay rolündeki Vural Çelik'in ölümü sonrası bir bir ortalığa saçılmaya başladı. Vural Çelik'i hedef alan Gülse Birsel'e bir tepki de Sedef rolündeki Suna Keskin'den geldi. Keskin, adeta tarafını belli ederek sette yaşananlara dair bazı ipuçları verdi.
Magazin - Magazin
26 Ekim 2024 - 20:37

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup'un evlilikleri çatırdadı

Ünlü popçu Mustafa Sandal iki yıl önce evlendiği Melis Sütşurup ile yollarını ayırdı. Londra tatiline giden ikilinin kavga ettiği ve ayrılık kararı aldığı konuşuluyor. Sütşurup'un sosyal medya hamlesi gözlerden kaçmadı.
Magazin - Magazin
26 Ekim 2024 - 12:19

Leonardo DiCaprio ABD seçiminde oy vereceği adayı açıkladı

Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, 5 Kasım'daki başkanlık seçiminde oy vereceği adayı duyurdu. DiCaprio, yaptığı açıklamada iklim ve ekonomi krizine dikkat çekti.
 - Suratına bardak fırlattı
26 Ekim 2024 - 11:57

Cannes'da Türk oyuncular arasında gerilim! Can Yaman'a bardak fırlattı

Cannes Film Festivali'nde düzenlenen bir partide Türk oyuncuların arasındaki gerginlik damga vurdu. Türk oyuncuların ilgi gösterdiği partiye Can Yaman ve Aslı Turanlı da yer aldı. İddialara göre Can Yaman ve Aslı Turanlı arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucu bardak fırlatıldı.
Magazin - Magazin
26 Ekim 2024 - 05:28

Yavuz Bingöl'e düğün hediyesi İstiklal Madalyası şaşırttı

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu sade bir törenle dünyaevine girdi. Yavuz Bingöl'e babasının düğün hediyesi madalya davetlileri şaşırttı.
Magazin - Magazin
25 Ekim 2024 - 17:28

Burcu Kara'dan anlamlı hareket! Depremzede çocuklarla buluştu

Oyuncu Burcu Kara son paylaşımıyla gönülleri fethetti. Depremzede çocuklarla buluşan Burcu Kara, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla yorum yağmuruna tutuldu.
Magazin - Magazin
25 Ekim 2024 - 17:05

Survivor yarışmasının yeni sezonunda sürpriz! Murat Ceylan her şeyi açıkladı

Survivor yarışmasının yeni sezon hazırlıkları devam ederken, ilk ipucu ise sunucu Murat Ceylan’dan geldi. Heyecan verici sürprizlerin olacağından bahseden Murat Ceylan, yeni sezonda Survivor yarışmasının formatıyla ilgili de açıklama yaptı.
 - Özkan Uğur'u da unutmadı
25 Ekim 2024 - 15:51

Mazhar Alanson kızı Eda Alanson'un ölümü sonrası ilk kez sahnede! Özkan Uğur'u da unutmadı

MFÖ grubu üyesi Mazhar Alanson, 4 Ekim'de kızı Eda Alanson'u kaybetmişti. Kızının vefatı sonrası ilk kez sahneye çıkan Mazhar Alanson, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden yakın arkadaşı Özkan Uğur'u da unutmadı.
Magazin - Magazin
25 Ekim 2024 - 15:16

Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu TGRT Haber'de! "Ben evlatlarım için yaşadım"

TGRT haber ekranında yayınlanan Pınar Ergüner ile Haberin İçinden programına Survivor yarışmasıyla tanınan Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu katıldı. Zuhal Hanım, kızı Cansu’nun yanlış tedavi mağduru olduğunu anlattı. Kızının yaşam mücadelesini anlatan Zuhal Hanım, “Ben evlatlarım için yaşadım” dedi.
Sona Git