Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
5 saat 59 dakika önce

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik Ankara'da doğdu

Oynadığı karakterlerle izleyicinin gönlünde taht kuran Vural Çelik hayatını kaybetti. Vatandaşlar ise Avrupa Yakası Vural Çelik kimdir, Vural Çelik neden öldü soruları araştırılmaya başlandı.
Aktüel - Aktüel
6 saat 48 dakika önce

Hudutsuz Sevda dizisi Perşembe günü NOW'da yayınlanıyor

Sevilen dizilerden Hudutsuz Sevda, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Vatandaşlar Hudutsuz Sevda ne zaman, Hudutsuz Sevda saat kaçta başlıyor sorularını soruyor.
Aktüel - Aktüel
7 saat 17 dakika önce

Aydın-Denizli Otoyolu hizmete açıldı

İzmir'e kesintisiz bir ulaşım sağlayacak olan Aydın-Denizli otoyolunun açılıp açılmadığı belli oldu. Bununla birlikte vatandaşlar Aydın-Denizli otobanı açıldı mı sorusunu sormaya başladı.
Aktüel - Aktüel
7 saat 33 dakika önce

Sosyal medyadan yardım çağrısı yapan Umut Akyürek Ankara'da doğdu

Şarkıcı Umut Akyürek, son zamanlarda kızı ile gündeme geldi. Vatandaşlar sanatçının hayatını merak etmeye başladı ve Umut Akyürek kimdir sorusunu sordu.
Aktüel - Aktüel
8 saat 51 dakika önce

Siyah Kalp dizisi Show TV'de yayınlanıyor

Show TV'nin merakla takip edilen dizilerinden olan Siyah Kalp, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Vatandaşlar Siyah Kalp ne zaman sorusunu soruyor.
Aktüel - Aktüel
9 saat 9 dakika önce

Sivas'ta depremin beklenip beklenmediği hakkında uzmanlar açıklama yaptı

AFAD tarafından açıklanan bilgilere göre bugün Sivas'ta 10 dakika arayla art arda 4,7 ve 4,1 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Vatandaşlar tarafından Sivas'ta deprem bekleniyor mu sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. Konuyla ilgili Naci Görür sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Aktüel - Aktüel
9 saat 34 dakika önce

Taş Kağıt Makas'ın neden final yaptığı gündem oldu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisi 16 Ekim tarihindeki 19. bölümünün ardından final yaptı. Taş Kağıt Makas'ın neden final yaptığı ise izleyicileri tarafından merak edildi.
Aktüel - Aktüel
9 saat 37 dakika önce

Okullarda bir haftalık tatil tarihi açıklandı

Okullarda ilk dönemin ortasına gelinmesiyle birlikte öğrenciler tarafından bir haftalık tatil ne zaman, ara tatil ne zaman soruları gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
9 saat 58 dakika önce

2025 Berat Kandili tarihi belli oldu

Diyanet İşleri Bakanlığının açıkladığı takvim sonucunda Berat Kandili tarihi belli oldu. Bununla birlikte vatandaşlar Berat Kandili ne zaman sorusun sormaya başladı.
Aktüel - Aktüel
10 saat 29 dakika önce

Yahya Sinvar kimdir? 2021 yılında İsrail'in hava saldırısından kurtulmuştu

Hamas lideri Yahya Sinvar'ın, İsrail tarafından gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybettiği iddia edildi. İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamanın ardından Yahya Sinvar kimdir, öldü mü soruları gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
10 saat 34 dakika önce

Geyik ve at eti helal mi? Taklit ve tağşiş listesinden sonra gündem oldu

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan tağşiş ve taklit listesinin ardından geyik ve at etinin helal mi yoksa haram mı olduğu gündeme geldi. Dinimizde eti yenen ve haram olmayan kara hayvanları vatandaşlar tarafından merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
11 saat 26 dakika önce

Bir Gece Masalı Efsane karakterini İlayda Aydın oynuyor

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Gece Masalı dizisinde Efsane karakterinin kim olduğu gündeme geldi. Ayrıca karakteri oynayan İlayda Aydın'ın hayatı ve kariyeri de izleyicilerin merak ettiği konular arasında yer aldı.
Aktüel - Aktüel
11 saat 36 dakika önce

e-YDS 2024/11 (Farsça/İngilizce) sınav giriş yerleri açıklandı

Farsça/İngilizce dallarında yapılacak olan e-YDS sınavına girecek adayların sınav giriş belgesi ÖSYM tarafından erişime açıldı. 
Aktüel - Aktüel
11 saat 47 dakika önce

F1 Amerika GP'nin saat kaçta düzenleneceği açıklandı! Yarışlar cuma günü başlıyor

2024 Formula 1 (F1) Dünya Şampiyonası'nın 19. yarışı uzun bir aranın ardından bu hafta ABD'de düzenlenecek. Sporseverler tarafından F1 Amerika GP'nin ne zaman, saat kaçta düzenleneceği merak edilirken konuyla ilgili açıklama yapıldı. F1 Amerika GP, 18 Ekim Cuma günü başlıyor.
Aktüel - Aktüel
11 saat 49 dakika önce

TSK doktor, dişçi, eczacı ve beden eğitimi öğretmeni temin edecek

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde görevlendirilmek üzere doktor, dişçi ile beden eğitimi öğretmeni temini için başvuru ilanı yayımladı.
Aktüel - Aktüel
12 saat 18 dakika önce

SAHA EXPO 2024 fuar tarihi ve halka açık olan günler belli oldu

Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı SAHA EXPO 2024 iki yılda bir düzenleniyor. Bu yıl yapılacak olan SAHA EXPO 2024 fuar tarihi ile birlikte halk açık olan günler ve düzenlendiği yer açıklandı. 
Aktüel - Aktüel
12 saat 30 dakika önce

Elden kira ödemelerinde kesilecek ceza tutarı belli oldu

Kira ödemelerini elden ödeyenlere ceza artırımı getiren tebliğ Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Elden kira ödemesi yapanların ödeyeceği ceza miktarı merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
12 saat 36 dakika önce

One Direction grubunun dağılmasındakinin arkasındaki neden! Zayn Malik'in ayrılışı

One Direction grubunun eski üyesi Liam Payne, balkondan düşerek hayatını kaybetti. Yaşanan olayın ardından One Direction grubunun neden dağıldığı gündeme geldi. Gruptan ilk olarak 2015 yılında Zayn Malik ayrıldı.
Aktüel - Aktüel
13 saat 6 dakika önce

Yeni Malatyaspor neden ligden çekilmek istediğini açıkladı

TFF 1. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor'un Başkanı Şahin Altunok ligden çekilmek istediklerini duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından Yeni Malatyaspor neden ligden çekildi sorusu gündeme geldi. Kulüp depremin ardından tesislerde yaşanan hasar nedeniyle çekilmek istediğini duyurdu.
Aktüel - Aktüel
13 saat 32 dakika önce

2025 Hac yolculuğu takvimi belli oldu

Hac kuralarının hac takvimi, hacı adayları tarafından merak ediliyor. Hac ön kayıt işlemlerinin 11 Ekim’de tamamlanmasının ardından gözler hac kuralarına çevrildi
Sona Git