Tgrt Haber
Gündem - Gündem
5 saat 30 dakika önce

Denizli'de dehşet: Babası ve kardeşini öldürüp evi ateşe verdi! İfadesinde kendisiyle çelişti

Denizli’nin Tavas ilçesinde bir şahıs babası ve kardeşini bıçaklayarak evi ateşe verdi. Yangını söndüren itfaiye ekipleri, evde baba ve oğulun cansız bedenleriyle karşılaştı. Şüpheli ise olay yerinden kaçtı.
Gündem - Gündem
6 saat 5 dakika önce

Yaşlı çifti yangın ayırdı! Biri öldü diğeri ağır yaralı

Şanlıurfa'da bir evde yangın meydana geldi. Evde bulunan çiftten yatalak yaşlı adam öldü, eşi ise ağır yaralandı.
 - Ali Tatar'ın eşinden manidar 'Gülen' paylaşımı!
6 saat 41 dakika önce

FETÖ kumpası sonrası intihar eden Yarbay Ali Tatar'ın eşinden 'Gülen' paylaşımı: Ateşi bol olsun

FETÖ’nün kumpas soruşturması kapsamında hakkında tutuklama kararı verilmesi sonrası yaşamına son veren Yarbay Ali Tatar'ın eşi Nilüfer Tatar, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü sonrası paylaşım yaptı. Tatar paylaşımında, "Cehennem ateşi bol olsun" dedi. 
 - Tehditlere aldırmadan çeteyi çökertti
7 saat 13 dakika önce

Yenidoğan çetesini çökerten savcı Yavuz Engin'den teşekkür mesajı! Makamında Mustafa Kemal Zengin tehdit etmişti

Yenidoğan çetesini çökerten Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin skandalın ardından popüler oldu. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan ve hakkında paylaşımlar yapılan Savcı Engin, özel bir teşekkür mesajı yayımladı. Savcı Engin, kendisiyle "Benimle fotoğraf çektireceksin" şeklinde konuşan Mustafa Kemal Zengin ile adliye girişinde fotoğraf vermişti.
Gündem - Gündem
8 saat 32 dakika önce

Fetullah Gülen'in ölümü sonrası çiftliği görüntülendi: Bir kişinin hareketleri dikkat çekti

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünden sonra çiftliği hareketli saatler yaşıyor. Pennsylvania'da bulunan çiftliğine gelenler havadan görüntülendi. Gülen'in ölümüne yakın kaçırıldığı diğer evinde ise kamuflaj giyimli gizemli bir kişinin varlığı dikkat çekti.
 - Bıraktığı not herkesi şoke etti
8 saat 43 dakika önce

Antalya'da tüyler ürperten ölüm! Peçeteye bıraktığı not herkesi şoke etti

Antalya'da yaşanan olayda 22 Eylül'de WhatsApp'ta kurduğu gruptaki arkadaşlarıyla vedalaşıp, bir peçeteye "Mezar taşımı yaptırmayın" notunu yazan 22 yaşındaki genç ölü halde bulundu. 
Gündem - Gündem
9 saat 19 dakika önce

Son dakika | Adıyaman'da deprem oldu! AFAD'dan açıklama geldi

Son dakika: Adıyaman, Çelikhan merkezli bir deprem meydana geldi. AFAD depreme ilişkin ilk verileri açıkladı. Sarsıntının saati 21.55 olarak kayıtlara geçti. İşte detaylar...
 - Defne Joy Foster'ın annesinden dikkat çeken açıklama
9 saat 27 dakika önce

Fetullah Gülen'e ilk kez 'FETÖ' lakabını takan Defne Joy Foster'ın annesi konuştu: Kızım çocuğuna doyamadan öldürüldü

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e ilk kez 'FETÖ' diyerek seslenen ve 2011 yılında şüpheli şekilde vefat eden oyuncu Defne Joy Foster'ın annesi Hatice Foster, Gülen'in ölümünün ardından konuştu. Anne Foster, "Defne 'FETÖ' lakabını taktığı için benim tahminimce o öldürüldü." dedi.
 - "Çözen Kazanır" sonuçları açıklandı!
10 saat 1 dakika önce

"Çözen Kazanır" sonuçları (21 Ekim 2024) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışma "Çözen Kazanır" ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır'' yarışma programı hafta içi her akşam saat 21.00’da Alper Altun’un sunumuyla ekranlara geliyor. İşte son yarışmada ilk 10'a giren isimler...
 - Anne ve amca hakkında ne ceza isteniyor?
10 saat 12 dakika önce

Son dakika | Narin Güran cinayeti soruşturmasında iddianame tamam: Anne ve amca hakkında istenen ceza belli oldu

Son dakika: Diyarbakır'da evinde öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturmasında iddianame tamamlandı. Tutuklu şüpheliler amca Salim, anne Yüksel ağabey Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar hakkında istenen ceza belli oldu. İddianamede aile üyelerinin şüpheli davranışları ve kan donduran detaylar yer aldı.
Gündem - Gündem
10 saat 36 dakika önce

HÜRJET'ten süpersonik başarı: Görüntüleri paylaşıldı

Türk Havacılık Uzay Sanayii, HÜRJET'in yeni başarısını sosyal medyada paylaştı. HÜRJET'in süpersonik ses hızının üzerine çıktığı anların video yayımlandı.
 - FETÖ elebaşı Gülen'in ölümünü kutladı!
10 saat 51 dakika önce

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünü çay dağıtarak kutladı! 

Ordu'da çay ocağı işleten bir esnaf, terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberi sonrası ücretsiz çay dağıttı. Esnaf Fatih Temel iş yerinin camına, "Fetullah Gülen'in ölümü şerefine herkese benden çay" yazısını astı. 
Gündem - Gündem
11 saat 53 dakika önce

Son dakika | Akdeniz'de deprem oldu: Kandilli Rasathanesi'nden açıklama

Son dakika: Türkiye ve Yunanistan'ı birleştiren Akdeniz'in kuzeyinde bir deprem meydana geldi. Saat 18.59'da meydana gelen sarsıntı için Kandilli Rasathanesi açıklama yaptı. İşte detaylar...
 - Şehit yakınlarının buruk sevinci
12 saat 28 dakika önce

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü içlerini soğutmadı: "Hesap vermeden gitti sevincimiz buruk"

Fetullah Gülen'in ölümü sonrası 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişinde yakınları şehit olanlar haberi hem mutluluk hem de buruk hislerle karşıladı. Gülen'in cezaevinde süründüğünü görmek istediğini söyleyen şehit yakınları artık hesabın mahşere kaldığını vurguladı. İşte şehit yakınlarının tepkisi...
Gündem - Gündem
13 saat 5 dakika önce

Fetullah Gülen öldü, RTÜK'ten kanallara uyarı geldi: "Kimse öven yayın yapamaz"

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü sonrasında bir televizyon kanalında "Mekanı cennet olsun" söylemi sonrası RTÜK'ten açıklama geldi. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, kanalları uyararak bu konuda taviz verilmeyeceğini bildirdi. Bursada Bugün sunucusunun Gülen'e rahmet dilemesi şaşkınlık oluşturmuştu.
Gündem - Gündem
13 saat 31 dakika önce

Zabıta Esmaül Hüsna'yı sordu, sahtekarlığı ortaya çıktı

Düzce'de zabıta ekipleri dini kitaplar satıcısının yalanını ortaya çıkardı. Zabıtaya yakalanınca "Satmıyorum, okuyorum" diyen satıcı memurların sorusuyla köşeye sıkıştı.
 - Mezarlık ziyaretindeki 3 kadın öldürüldü
13 saat 37 dakika önce

Son dakika | Adana'da korkunç olay! Mezarlığı ziyaret eden 3 kadın öldürüldü

Son dakika haberi: Adana'da yaşanan korkunç olayda Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı'nı ziyaret eden 3 kadın silahlı saldırı sonucunda öldürüldü. Öldürülen kadınların anne ve ikiz kızları olduğu ve dünürleri tarafından öldürüldüğü bildirildi.
Gündem - Gündem
13 saat 52 dakika önce

FETÖ elebaşısı Gülen için, “Mekanı cennet olsun” diyen gazeteciye gözaltı

Bursa'da bölücü terör örgütü FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen'in ölüm haberini verirken “Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullanan gazeteci Aysın Komitgan gözaltına alındı. Komitgan yarın adliyeye sevk edilecek.
Gündem - Gündem
14 saat 34 dakika önce

Fetullah Gülen’in ölümünü davul zurna ile kutladılar

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölüm haberini alan 15 Temmuz gazileri, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü önünde toplandı. Gaziler burada davul zurna eşliğinde Gülen'in ölüm haberini kutladı.
 - Zanlının ifadeleri ortaya çıktı
14 saat 42 dakika önce

Çiçekçiyi tek yumrukla öldüren zanlının ifadeleri ortaya çıktı

Antalya'nın Kepez ilçesinde eşinin fotoğraflarının paylaşılmasına sinirlenen ve tek yumrukla çiçekçinin ölümüne sebep olan zanlının ifadeleri ortaya çıktı. Zanlı Kıvanç Şensöz olayı tek tek anlattı. Kendisinin iddia edildiği gibi boksör olmadığını söyleyen Kıvanç Şensöz, ''Bu olayın yaşanma sebebi en başında eşimin fotoğraflarının bizim eserlerimizi bizden izin almadan Antalya bölgesinde kasıtlı olarak paylaşılmayıp Bodrum bölgesinde paylaşıldığını tespit ettik'' dedi.
Sona Git