Tgrt Haber
Magazin - Magazin
4 saat 19 dakika önce

Faris Akarsu hayatını kaybetti! Ünlülerin müzik hocasıydı

Birçok ünlünün müzik öğretmeni olan müzisyen Faris Akarsu hayatını kaybetti. Faris Akarsu'nun ölüm haberini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı duyurdu.
 - "Başımız sağ olsun"
5 saat 34 dakika önce

TUSAŞ terör saldırısına tepki yağdı! Ünlü isimler terörü lanetledi

TUSAŞ'a yapılan hain saldırı sonrası ünlü isimlerden de tepki geldi. 5 kişinin şehit olduğu hain saldırı sonrası Müge Anlı, Alişan, Tuba Büyüküstün, Tarkan ve daha birçok ünlü isim, şehit ailelerine baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.
Magazin - Magazin
21 saat 39 dakika önce

Yasin Obuz, Taner Tolga Tarlacı’nın hapis cezasının iptal edildiğini duyurdu

Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Taner Tolga Tarlacı, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde 18 yıl hapis cezasına çarptırıldığı haberleri ortaya çıkmıştı. MasterChef ve Survivor yarışmasıyla tanınan Yasin Obuz ise hapis cezasının iptal edildiğini duyurdu.
Magazin - Magazin
22 saat 31 dakika önce

Filiz Akın'dan sevindiren haber geldi! Günlerdir hastanede tedavi altındaydı

Bu ayın başında hastalığı nükseden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın'dan sevindiren haber geldi. Taburcu olan Filiz Akın, haberi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı.
Magazin - Magazin
23 Ekim 2024 - 15:19

Şarkıcı Çılgın Sedat’ın yeğeni de yenidoğan çetesi mağduru! TGRT Haber'de tüm detayları anlattı

Şarkıcı Çılgın Sedat konuk olduğu TGRT Haber’de yayınlanan Haberin içinden programında yeğeninin yenidoğan çetesi mağduru olduğunu anlattı. Pınar Ergüner’in sorularını cevaplayan Çılgın Sedat, yeğeninin yoğun bakım ünitesinde şiddet gördüğünü belirtti.
Magazin - Magazin
23 Ekim 2024 - 14:15

Milli Voleybolcu İlke Naz Hoş TGRT Haber'e konuştu! "Ölmek istemiyorum"

Mersin'in Tarsus ilçesinde 20 yaşındaki Paravolley A Milli Voleybol Takımı oyuncusu İlke Naz Hoş, babasından şiddet gördüğünü ifade ederek, "Dayak, şiddet, tehdit ve hakaretlere maruz kalıyorum. Ben ölmek istemiyorum" demişti. Bugün ise TGRT Haber ekranında yayınlanan Pınar Ergüner ile Haberin İçinden programına konuk olan İlke Naz, yaşadığı dehşeti anlattı.
 - Ezel ve EDHO'nun unutulmaz karakteriydi...
23 Ekim 2024 - 13:30

Son dakika | Tekin Temel'den acı haber! Menajeri duyurdu, sevenleri yasa boğuldu

Son dakika haberi: Ezel, Güz Gülleri, Abuzer Kadayıf, Acı Hayat, Böyle Bitmesin, Veda gibi sevilen projelerde rol alan ünlü oyuncu Tekin Temel 56 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Uzun süre ekranlarda olmayan oyuncu setlere dönmeye hazırlanıyordu. İşte detaylar...
Magazin - Magazin
23 Ekim 2024 - 12:27

Hürrem Sultan ve Sümbül Ağa bir arada! Meryem Uzerli ile Selim Bayraktar'ın değişimine yorum yağdı

Bir döneme dahgasını vuran Muhteşem Yüzyıl oyuncuları yıllar sonra buluştu. Muhteşem Yüzyıl'ın Sümbül Ağa'sı ile Hürrem Sultan'ının karesine yorum yağdı.
 - "Bir kere döndüm, bir daha dönmem"
23 Ekim 2024 - 12:00

Bülent Ersoy'dan vasiyet çıkışı! "Ben bir kere döndüm, bir daha dönmem"

Sanatçı Bülent Ersoy, Ahu Tuğba’nın cenazesine katılmadığı için eleştiri almış ve vasiyetini açıklamıştı. “Cenazeme kimse gelmesin” diyen Bülent Ersoy, “Ben hayatımda bir kere döndüm, bir daha dönmem" dedi.
Magazin - Magazin
23 Ekim 2024 - 11:41

Şarkıcı Emrah'tan Tayfun Erdoğan'ı üzecek video! "Küçük Emrah" diye tanıttı

Şarkıcı Emrah, yıllar sonra ortaya çıkan oğlu Tayfun Erdoğan ile görüşmeyi reddetmiş, düğününe bile katılmamıştı. Dün akşam küçük oğluyla birlikte sahne alan Emrah, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.
 - "Bir kişi hariç"
23 Ekim 2024 - 10:26

İbrahim Tatlıses çocuklarıyla arasındaki buzları eritti! “Bir kişi hariç”

Son dönemde başta kızı Dilan Çıtak olmak üzere çocuklarıyla yaşadığı tartışmalar gündeme gelmişti. Zekeriyaköy’de görüntülenen İbrahim Tatlıses, oğlu İdo Tatlıses’in "Bütün evlatlarıma karşı iyi bir babayım. Bir kişi hariç." diyerek bir kişi hariç tüm çocuklarını affettiğini açıkladı.
 - Zorla tanık olacak
23 Ekim 2024 - 09:33

Kalben’in başı yine dertte! Zorla tanık olacak

Daha önce yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan şarkıcı Kalben hakkında bu sefer ise zorla getirme kararı çıkarıldı. Yakın arkadaşının şiddet gördüğüne dair tanıklık edecek Kalben, konser nedeniyle katılamayınca hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.
Magazin - Magazin
22 Ekim 2024 - 23:54

Bülent Ersoy, kararından vazgeçmedi: "Ne söylediysem o, bir daha dönmem"

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, ölümünden sonra cenazesiyle ilgili vasiyetinin tekrar sorulması üzerine kararlılığını yineledi. Magazin muhabirleri Ersoy'a bu konudaki fikirlerinin değişip değişmediğini sorunca ilginç bir yanıt verdi.
Magazin - Magazin
22 Ekim 2024 - 20:59

Çağla Şıkel oğluyla kavgasını anlattı: "Kapıları kırdım, cinnet geçirdim"

Manken ve sunucu Çağla Şıkel büyük oğlu Kuzey ile yaşadığı tartışmayı ilk kez anlattı. Kuzey'in ergenlik dönemlerinde çok zor anlar yaşadığını anlatan Şıkel, bir kavgasında elini kırdığını söyledi.
Magazin - Magazin
22 Ekim 2024 - 17:18

Mahsun Kırmızıgül’ün “Güzel Aşklar Diyarı” final oluyor!

Mahsun Kırmızgül'ün yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı için kötü haber geldi. Büyük umutlarla başlayan Güzel Aşklar Diyarı dizisi ekrana erken veda edecek. Dizinin hayranları yapımcıyı yorum yağmuruna tuttu.
Magazin - Magazin
22 Ekim 2024 - 16:29

İlyas Yalçıntaş bildiğini de unuttu! Kandıralı Ferdi etkisi konseri sardı

İlyas Yalçıntaş, konserinde İncir şarkısını söylediği esnada şarkı sözlerini unutunca gülme krizine girdi. Daha önce video çektiği Kandıralı Ferdi’ye göndermede bulunan İlyas Yalçıntaş, “Ulan Ferdi, Allah cezanı vermesin!” dedi.
 - "Kısmi felç geçirdim"
22 Ekim 2024 - 14:57

Dilan Polat gözyaşları içinde yine video çekti! "Kısmi felç geçirdim"

Dilan Polat, ablası Sıla Doğu ile birlikte eğlence mekanındaki görüntüleri sonrası gözaltına alınmıştı. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Dilan Polat, gözyaşları içinde özür diledi. "Kısmi felç geçirdim” diyen Dilan Polat, adliye koridorlarında bayıldığını da anlattı.
 - Şarkıcı Nilüfer'e ateş püskürdü
22 Ekim 2024 - 14:12

Entübe edilen Reha muhtar aylar sonra ilk kez görüntülendi! Şarkıcı Nilüfer'e ateş püskürdü

Evinde geçirdiği kaza sonrası entübe edilen Reha Muhtar, ilk kez gazeteci Cengiz Er ile görüştü. Tedavisine evde devam eden Reha Muhtar'ın zayıflamış hali dikkatlerden kaçmazken, eski eşi Nilüfer'e ateş püskürdü.
Magazin - Magazin
22 Ekim 2024 - 13:28

Kızılcık Şerbeti Kıvılcım’ın gerçek aşkı ortaya çıktı! Evrim Alasya gönlünü usta oyuncuya kaptırdı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım rolüyle yer alan Evrim Alasya'nın gerçek aşkı oryaya çıktı. Evrim Alasya'nın bir süredir “Aşk Biter Mi?” adlı tiyatro oyununda iki sevgiliyi oynadığı Kerem Alışık ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
Magazin - Magazin
22 Ekim 2024 - 11:33

Oyuncu Seray Kaya'dan Trabzonspor'a destek! Formayı giydi, maça koştu

Oyuncu Seray Kaya, Trabzonspor'un Başakşehir ile oynadığı karşılaşmayı izlemeye gitti. Galibiyeti babasına armağan eden Seray Kaya, açıklamasıyla taraftarın gönlünü kazandı.
Sona Git