Tgrt Haber
 - Çok sayıda ölü ve yaralı var
15 saat 35 dakika önce

İsrail, Gazze'deki katliamlarına devam ediyor! Yine BM'ye ait bir okulu bombaladı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail ordusu, işgal ettiği Gazze Şeridi'nde kuzeydeki yerinden edilen sivillerin sığındığı Birleşmiş Milletler (BM) bünyesindeki bir okulu bombaladı. Saldırı sonucu aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.
 - Yetkililerden 'dokunmayın' uyarısı
16 saat 14 dakika önce

Dikkat! Başınıza ölü ya da yaralı kuş düşebilir, yetkililer 'dokunmayın' uyarısında bulundu

Avustralya sahilleri için yetkililer uyarı geçti. Halka sahillerden bir süre uzak durmaları gerektiğini söyleyen yetkililer aksi durumda kafalarına ölü ya da yaralı kuş düşebileceğini bildirdi. 
 - "Arkeolojik çalışmalarda kuantum sıçraması"
16 saat 30 dakika önce

Yapay zeka jeogliflere el attı! Nazca Çizgileri'nin keşfi 100 yıldan 6 aya düştü

Peru'nun Nazca Çizgileri yakınlarındaki jeoglifleri inceleyen arkeologlar, papağanları, kedileri, maymunları, katil balinaları ve hatta kesik kafaları tasvir eden 300'den fazla sembol keşfetti. Keşfin gerçekleştirilmesinde yapay zekadan destek alındığını belirten arkeologlar elde edilen bu başarı sonrası açıklama yaptı. Nazca Çizgileri'nde görevli baş arkeolog Johny Isla, "arkeolojik çalışmalarda kuantum sıçraması" benzetmesinde bulundu.
 - Şaka zannettiler, acı gerçek ortaya çıktı...
18 saat 27 dakika önce

Günde 20 bin adım atan kadının artık yürüyüp yürüyemeyeceği belirsiz! Şaka zannettiler acı gerçek ortaya çıktı

Avustralya'nın Melbourne şehrinde yaşayan ve günlük düzenli 20 bin adım atan Rosanna Scarcella'nın artık yüreyememe ihtimali var. Genç kız iş yerinde yürümede sıkıntı yaşadığında herkes şaka yaptığını zannetti, gerçek bambaşka çıktı. 
 - Ülkenin en zehirli yılanlarından
18 saat 33 dakika önce

Arabadaki devasa davetsiz misafir şoke etti: Ülkenin en zehirli yılanlarından

Avustralya'nın Renmark bölgesinde ormanlık bir alanda kamp yapmak isteyen çiftin arabasına davetsiz bir misafir de bindi. Devasa kaçak yılan, bir uzman tarafından araçtan çıkarıldı. Sosyal medyada o görüntüleri izleyenlerin tüyleri ürperdi. 
 - Patronu selamını almayınca dava açtı
18 saat 39 dakika önce

İngiltere'de bir garip dava! Patronu selamını almayınca dava açtı ve kazandı

İngiltere’de bir ofis çalışanı, patronuna defalarca kez selam verdi. Patronunun verilen selamı almaması üzerine mahkemenin yolunu tutan çalışan, açtığı davayı kazandı.
 - Listede Türkiye'den bir yer de var
20 saat 6 dakika önce

Dünyanın En İyi Seyahat Rotaları belli oldu! Listede Türkiye'den bir yer de var

Dünyaca ünlü seyahat dergisi National Geographic Dünyanın En İyi Seyahat Rotaları'nın bu yılki finalistlerini açıkladı. Sosyal medyadan duyurulan finalistler arasında Türkiye'den bir yer de var! Finale kalan seyahat rotaları ise sosyal medya üzerinden oylamaya sunuldu.
 - Kuzey Kore, Güney'i 'baş düşman' ilan etti!
20 saat 33 dakika önce

Kuzey Kore için Güney Kore artık 'değişmez baş düşman!' Savaş çanları çalıyor

Kuzey Kore ile Güney Kore arasında sular ısınıyor. Kuzey Kore ilk kez Güney Kore'yi 'açık bir şekilde düşman devlet' olarak tanımladı. Kuzey Kore, Güney Kore ile bağlantıyı sağlayan ulaşım hatlarını kestiğini açıkladı.
 - "Kemiklerimin parçalandığını hissettim"
20 saat 40 dakika önce

Pilotun acelesi teknisyeni hayatından ediyordu! 78 tonluk uçağın altında kaldı: Kemiklerimin parçalandığını hissettim

Rusya'daki Koltsovo havaalanında çalışan bir teknisyen 78 tonluk bir Airbus yolcu uçağı tarafından adeta biçildi. Şans eseri hayatta kalan teknisyen, hayatını değiştirecek yaralar almasına neden olan dehşet verici anı anlattı.
 - 33 yıldır bu anı bekliyorlar
20 saat 58 dakika önce

Kolombiya Cumhurbaşkanı kararnameyi imzaladı! Yüzlerce yerli topluluk çevresel otorite olarak tanınacak

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, 115 yerli topluluğun, kendi topraklarında çevresel otorite olarak tanınmasını sağlayan kararnameyi imzaladı. Böylelikle yerli topluluklar, çevresel yönetim ve karar alma süreçlerinde resmi birer otorite olarak kabul edilecek.
 - ABD medyası Türkiye'nin şifa bölgesine övgüler dizdi
21 saat 3 dakika önce

ABD medyası Türkiye'nin şifa bölgesini öve öve bitiremedi: Burası bir harikalar diyarı

ABD medyasından CNN International, Türkiye'nin turizm bölgesini öve öve bitiremedi. UNESCO Dünya Miras Listesi'nde de bulunan Denizli'ye bağlı Pamukkale için 'harikalar diyarı' yorumları yapıldı. 
 - Saldırılar aralıksız devam ediyor...
21 saat 34 dakika önce

Son dakika | İsrail Lübnan'ın güneyini vurdu, Hizbullah çifte darbe vurdu! Suriye de hedefte

Son dakika haberi... İsrail, Lübnan'ın güneyini hedef aldığı saldırılarda çok sayıda sivilin ölümüne neden oldu. Hizbullah ise İsrail'e çifte darbe vurdu. İsrail'in Kiryat Shmona şehrine bir dizi füze fırlatan Hizbullah, İsrail tankını da hedef aldı. ABD'nin gönderdiği hava savunma sistemi THAAD ise İsrail'e konuşlanıyor. İsrail, Hizbullah'ın tabur komutanını öldürdü. İşte bölgede yaşanan son gelişmeler...
 - Sıra dışı davranışlar sergileyerek ölüyorlar
21 saat 42 dakika önce

Sıra dışı davranışlar sergileyerek ölüyorlar! Gizemli salgın hayvanat bahçesini harekete geçirdi

Eski İngiliz kolonisi Hong Kong'un en eski parkı olan Hong Kong Hayvanat Bahçesi'nde tedirgin eden bir olay gerçekleşti. Hayvanat bahçesi görevlileri 8 maymunun ölü bulunduğunu, 1 maymunun ise sıra dışı davranışlar sergiledikten sonra aniden hayatını kaybettiğini bildirdi.
Dünya - Dünya
22 saat önce

Lübnan'dan tahliyeler sürüyor! Dışişleri Bakanlığı'ndan yeni açıklama geldi

Dışişleri Bakanlığı Lübnan'dan ayrılmak isteyen Türk vatandaşları için ayarlanan charter uçak seferi, bugün Beyrut-Çukurova-İstanbul güzergahında gerçekleştirileceğini duyurdu.
Dünya - Dünya
17 Ekim 2024 - 06:51

İsrail'den Suriye'ye saldırı: Peş peşe patlamalarla yangın başladı

Suriye'nin Lazkiye'ye bölgesini İsrail vurdu. Suriye basınına yansıyan haberlere göre İsrail saldırısıyla hava savunma sistemleri devreye girdi. Bombaların patlamasıyla yangınlar başladı.
 - Genç sanatçının feci ölümü
17 Ekim 2024 - 00:59

One Direction grubunun eski üyesi Liam Payne yaşamını yitirdi

One Direction ismiyle bilinen grubun eski üyelerinden Liam Payne 31 yaşında hayatını kaybetti. Arjantin'de tatilde olduğu bilenen Liam Payne'in otelin balkonundan düştüğü öne sürüldü. Ünlü sanatçının ölümü sanat dünyasını şoke etti.
 - Mürettebattan haber alınamıyor
16 Ekim 2024 - 20:40

ABD'de savaş uçağı düştü! Mürettebattan haber alınamıyor

ABD'nin başkenti Washington'da ABD donanmasına ait EA-18G Growler tipi savaş uçağı, eğitim uçuşu için havalandıktan kısa bir süre sonra yere düştü. Ekipler arama kurtarma operasyonu başlatırken, mürettebattan haber alınamadığı belirtildi.
Dünya - Dünya
16 Ekim 2024 - 18:44

Avustralya'dan sürpriz Ukrayna kararı! Tam 49 adet askeri sevkiyat

Avustralya Savunma Sanayi Bakanlığı, yeni askeri yardım paketi kapsamında Ukrayna'ya 49 "M1A1 Abrams" tankı gönderileceğini duyurdu.
 - Sahte ihbarların arkası kesilmedi...
16 Ekim 2024 - 17:13

Askeri uçaklar havalandı, uçuşlar ertelendi, rota değişti, acil inişler yapıldı! Sahte ihbarların arkası kesilmedi

Hindistan'da son 48 saatte en az 10 uçağa bomba ihbarında bulunuldu. İhbarların bazıları sosyal medya üzerinden bazıları ise mail yoluyla yapıldı. Bazı uçaklar acil iniş yaparken bazılarının seferi ise iptal edildi. 
 - Kardeşi ve yeğeni dayanamadı, o böyle kurtarıldı
16 Ekim 2024 - 16:10

Denizde geçen 67 güne kardeşi ve yeğeni dayanamadı, o sağ olarak böyle kurtarıldı

Rusya'da ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. 46 yaşındaki Sergi Pichugin, ağustos ayının başında 15 yaşındaki yeğeni ve kardeşiyle beraber denizde kayboldu. Pichugin, 67 gün sonra sağ olarak bulunurken yeğeni ve kardeşinin cansız bedenine ulaşıldı. 
Sona Git