Tgrt Haber

‪‪Fenerbahçe‬ ‪Arjen Robben‬‬ transferinde son gelişme, Fenerbahçe‬ ‪Arjen Robben‬‬ geliyor mu - Robben son durum

06 Ocak 2016 13:59 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29
‪‪Fenerbahçe‬ ‪Arjen Robben‬‬ transferinde son gelişme, Fenerbahçe‬ ‪Arjen Robben‬‬ geliyor mu - Robben son durum
‪‪Fenerbahçe‬, ‪Arjen Robben‬‬, ‪‪Fenerbahçe‬ ‪Arjen Robben‬‬ transferi, Robben geliyor mu, Robben fenerbahçe, Robben transfer, Robben fener,

Fenerbahçe‬ ‪Arjen Robben‬‬ transferinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor! Fenerbahçe transfer gelişmelerinde neler oluyor, Fenerbahçe‬ Robben‬‬, Robben geliyor mu, Robben Fenerbahçe, Robben transfer, Robben Fenerbahçe transferi son durumu burada. Robben'in devre arası ayrılmasının imkansız olduğu ortaya çıktı. Detaylar tgrt haber'de...

Fenerbahçe‬ ‪Arjen Robben‬‬ transferinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor! Fenerbahçe transfer gelişmelerinde neler oluyor, Fenerbahçe‬ Robben‬‬, Robben geliyor mu, Robben Fenerbahçe, Robben transfer, Robben Fenerbahçe transferi son durumu burada. Robben'in devre arası ayrılmasının imkansız olduğu ortaya çıktı. Detaylar tgrt haber'de...   Bild Gazetesi Bayern Münih Muhabiri Kai Psotta, Arjen Robben’in transfer ihtimalini yazdı: “Arjen Robben, bu sezon ciddi bir sakatlık yaşadı. Bu nedenle 2 aya yakın sahalardan uzak kaldı. Onun yokluğunda yeni transfer Douglas Costa iyi bir performans sergiledi. Ancak Robben, Guardiola’nın en sevdiği oyunculardan biri. Bu nedenle sakatlığı geçer geçmez yeniden ona forma verdi. O da iyi bir dönüş yapıp, 4 maçta 2 gol atıp 1 asist yaptı ama sonra yine sakatlandı. Her şeye rağmen Guardiola’nın şu dönemde ondan vazgeçeceğini sanmıyorum. Ayrıca Bayern Münih, böylesi önemli bir futbolcusunu devre arasında göndermeye sıcak bakmaz. Bu nedenle ocak ayında Fenerbahçe’nin Robben’i alması pek olası görünmüyor.” Fenerbahçe taraftarı şimdi merakla Robben'den gelecek haberleri bekliyor. Transfer ile ilgili son durumu aktarmaya devam edeceğiz.

YILLIK 5 MİLYON EURO ÜCRET

Arjen Robben'in babası Hans Robben'i İstanbul'a davet eden Fenerbahçe'nin önümüzdeki günlerde Hollandalı oyuncu ile ön protokol imzalayacağı ifade edildi. Sarı-Lacivertliler'in Hollandalı yıldıza Van Persie ile aynı şartları sunacağı ve Robben'in yıllık 5 milyon Euro ücrete "evet" diyeceği belirlendi. Alman basını da Robben'in Fenerbahçe'ye transferinin haziranda gerçekleşebileceğini yazdı.

ROBBEN'İN PİYASASI DÜŞÜYOR

Robben transferini en çok Van Persie'nin istediği belirtildi. Fenerbahçe Yönetimi'nin hem Van Persie'nin verimini artırmak, hem de dünyaca ünlü bir yıldıza Sarı-Lacivertli formayı giydirmek adına bu transferin üzerine titrediği belirtildi. Arjen Robben'in Euro 2016'da oynamayacak olması nedeniyle gelecek sezonki piyasasının düşeceği ifade ediliyor.

BU SEZON SADECE 12 MAÇTA OYNADI

Hollandalı yıldız Arjen Robben, bu sezon Bayern Münih'te 12 maçta forma giyebildi. Sakatlığı nedeniyle bu sezon birçok maçı kaçıran Hollandalı, 12 karşılaşmada 5 gol atıp 2 de asist yaptı. Hollandalı futbolcu geçtiğimiz sezon Bayern Münih'de 30 maç oynadı. Robben 30 maçta 19 gol atıp 9 da asist yaptı.

İKİNCİ SIRADA FORVET TRANSFERİ VAR!
 
Fenerbahçe, Feghouli transferinin ardından ağırlığı forvet transferine verecek. Fenerbahçe'nin listesindeki ilk isim ise Chelsea'nin süper yıldızı Falcao. Radomel Falcao'nun geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli futbolcuları instagramda takip etmesi transferin gerçekleşeceğine dair ilk mesaj olarak gösterilmişti. Chelsea'de kiralık oynayan yıldız futbolcunun da Hiddink ile görüştükten sonra geleceği hakkında karar vereceği belirtildi. Ancak Fenerbahçe Falcao için kararlı.

MANCİNİ'NİN HEDEFİNDE FEGHOULİ VAR
 
Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Feghouli'yi bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran Mancini de istiyor. İnter'de görev yapan İtalyan teknik adam devre arası Feghouli'ye kanca attı.

Fenerbahçe'nin Robben aşkı alevlendi

Fenerbahçe'nin Robben aşkı tekrar alevlendi. Hollandalı yıldız için sarı lacivertliler bütün imkanları kullanmaya hazır. Robben'in sakatlık sonrası formasını kaptırması ve Bayern'de eski günlere oranla artık alternatifi olan bir futbolcu haline gelmesi Robben'in de Fenerbahçe'ye sıcak bakmasına neden oluyor.

Fenerbahçe'nin Robben aşkı tekrar alevlendi. Hollandalı yıldız için sarı lacivertliler bütün imkanları kullanmaya hazır. Robben'in sakatlık sonrası formasını kaptırması ve Bayern'de eski günlere oranla artık alternatifi olan bir futbolcu haline gelmesi Robben'in de Fenerbahçe'ye sıcak bakmasına neden oluyor.

Fenerbahçe’nin taraftarına vermeyi düşündüğü yeni yıl armağanı, Başkan Aziz Yıldırım’ın da rüyası olan Hollandalı... Üstelik yakın geçmişe oranla transferin şartları da imkansız olmaktan çıktı.

İşte Robben’i Kadıköy’e yaklaştıran sebepler...

‪‪Fenerbahçe‬ ‪Arjen Robben‬‬ transferinde son gelişme, Fenerbahçe‬ ‪Arjen Robben‬‬ geliyor mu - Robben son durum

UEFA YOLU AÇTI

UEFA, gelirlerine geçici olarak el koyduğu Fenerbahçe için denetimli serbestlik ilkesini uyguladı, cezaya gerek görmedi. Yani yakın gelecek için olası bir transfer yasağı beklenmiyor.

SON TRANSFERİ

Robben 31 yaşında. Hem Avrupa’dan kopmak istemiyor hem de son büyük transferini yapıp, iyi ücretler kazanmak istiyor. Bunun için de Türkiye seçeneğine hep sıcak.

2016’YA GİDEMİYOR

Kariyerinin son büyük turnuvası olacak Euro 2016’yı transferi için de çok değerli görüyordu. Ancak Hollanda ile büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Turnuvayı evde izleyecek.

HOLLANDALI KOZU

İstanbul’u kime sorsa alacağı yanıtlar pozitif. Hooijdonk, Sneijder, Kuyt ve Robin van Persie’nin vereceği referanslar belirleyici rol oynayacak.

VAZGEÇİLMEZ DEĞİL

Yakın geçmişte Bayern’in olmazsa olmazıydı. Sakatlık sonrası formayı kaptırdı. Şimdi alternatifleri var. Bu sezon ligde 7 maça çıktı, 3 gol attı, 1 asist yaptı.

EN İYİ ŞARTLAR

Fenerbahçe, yıldızlarına sunduğu maddi manevi iyi şartlarla biliniyor. Robben’e ülkesinden ve Almanya’dan da teklifler var ama en cazibi Sarı-Lacivertliler’inki.

ANCELOTTİ FAKTÖRÜ

Bayern’in yeni hocası olacak Carlo Ancelotti, daha iş başı yapmadan mesajlar gönderdi. Bir kabuk değişimden sık sık bahseden İtalyan’ın mesajları Robben’i de kapsıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...