Tgrt Haber

3 saatlik görüşme sona erdi: Fenerbahçe'den Jorge Jesus kararı!

04 Nisan 2023 18:44 - Güncelleme : 04 Nisan 2023 20:22
3 saatlik görüşme sona erdi: Fenerbahçe'den Jorge Jesus kararı!

Kadıköy'de kaybedilen Beşiktaş derbisi sonrası eleştirilerin odağında yer alan Jorge Jesus ile bir araya gelen Fenerbahçe yönetimi, Portekizli teknik direktör ile yola devam etme kararı aldı. TRT Spor'un haberine göre Jesus, Kayserispor maçında takımın başında yer alacak.

Fenerbahçe​ son Süper Lig​ maçında 1-0 öne olmasına ve rakip takımın 10 kişi kalmasına rağmen Beşiktaş​'a 4-2 kaybetti. Sarı-lacivertliler, lider Galatasaray'ın 9 puan gerisine düştü. Maç eksiği bulunan Fenerbahçe 54 puanla ikinci sırada yer alırken, takipçisi Beşiktaş puanını 52'ye yükseltti.

JORGE JESUS​ İLE DEVAM KARARI

TRT Spor'un haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç​, teknik direktör Jorge Jesus ile bir araya geldi. Toplantıdan devam kararı çıktı. Portekizli çalıştırıcı, 6 Nisan Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Kayserispor maçında takımın başında olacak.

68 yaşındaki teknik direktör Alanyaspor maçında kırmızı kart gördüğü için Beşiktaş mücadelesinde kulübede yer alamamıştı.

ALİ KOÇ VE JESUS EL ELE

Toplantıdan devam kararı çıkması sonrası Ali Koç, Fenerbahçe idmanını ziyaret etti. Koç ve Jesus'un samimi pozları dikkat çekti.

Fenerbahçe'den yapılan paylaşımda, "Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki, antrenman öncesi teknik heyet ve takımımızla bir araya geldi. Takıma ve teknik ekibe desteklerine ileten Başkanımız Ali Y. Koç, çalışmanın bir bölümünü de izledi." denildi.

ALİ KOÇ İDMANI TAKİP ETTİ

Fenerbahçe Başkanı Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, antrenman öncesi teknik heyet ve takımla bir araya geldi. Takıma ve teknik ekibe desteklerine ileten Başkan Ali Koç, çalışmanın bir bölümünü de izledi.

Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde salonda yapılan core çalışmasıyla başlayan antrenman, sahada yapılan koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle devam etti. İdman taktiksel ve bireysel çalışmalarla da tamamlandı.

Sarı-lacivertliler, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

3 saatlik görüşme sona erdi: Fenerbahçe'den Jorge Jesus kararı!

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...