Tgrt Haber

A Milli Takım'a sürpriz aday

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
19 Haziran 2023 10:55 - Güncelleme : 19 Haziran 2023 11:05
A Milli Takım'a sürpriz aday

A Milli Takım'da Stefan Kuntz ile yolların ayrılması durumunda adaylar arasında Samet Aybaba'nın da yer aldığı iddia edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu​ (TFF), başkanlık seçiminin ardından A Milli Takım​ için sürpriz bir karara imza atabilir. A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz​'dan memnun olmayan yönetim; Alman teknik adamla yollarını ayrılmayı planlıyor. 

SAMET AYBABA​ SÜRPRİZİ

A Milli Takım'da Kuntz'la yolların ayrılması durumunda masadaki adaylardan birisi de Samet Aybaba olarak gösterildi.

BÜYÜKEKŞİ İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

21 Eylül 2022'de Ajansspor'un haberine göre; TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi​, Samet Aybaba ile görüşmüştü.

Aybaba, yaptığı açıklamada; TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Türk futbolu üzerine fikir alışverişinde bulunduklarını söylemişti. 

İKİ KEZ TÜRKİYE KUPASI KAZANDI

Kaptanlığını da yaptığı Beşiktaş'ta futbola veda eden Samet Aybaba, 1992-93 sezonunda Kayserispor ile teknik direktörlüğe adım attı.

67 yaşındaki teknik adam, 2000-01 sezonunda Gençlerbirliği, 2002-03 sezonunda da Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandı.

Aybaba, son olarak 2020-2021 sezonunda 1. Lig'de Adana Demirspor çalıştırdı ve Mavi Şimşekler'i 26 yıl sonra Süper Lig'e taşıdı.

Kaynak: Ajansspor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...