Tgrt Haber

A Milli Takım'da Stefan Kuntz sonrası bir ayrılık daha: Resmen duyurdu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
21 Eylül 2023 15:37 - Güncelleme : 21 Eylül 2023 15:42
A Milli Takım'da Stefan Kuntz sonrası bir ayrılık daha: Resmen duyurdu

A Milli Takım'da yardımcı antrenör olarak görev yapan Kenan Koçak kalması için yapılan teklife rağmen görevinden ayrıldığını duyurdu. İşte detaylar...

Ermenistan beraberliği ve Japonya mağlubiyeti sonrası A Milli Takım​'da Stefan Kuntz​ ile yolların ayrılmasının ardından bir veda daha geldi.

Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve Türkiye Futbol Federasyonu​ Yönetimi, Kuntz'un yardımcısı Kenan Koçak'ın görevine devam etmesini istedi ve sözleşme fesih yapmadı.

MONTELLA'NIN YARDIMCILIĞINI KABUL ETMEDİ

TFF yöneticileri, Kuntz'un ayrılığının ardından Kenan Koçak ile görüşerek, göreve gelecek olan İtalyan teknik adam Vincenzo Montella​'nın yardımcısı olarak devam etmesini teklif etti.

Kenan Koçak, TFF'nin yardımcı antrenörlük görevini kabul etmedi. Vincenzo Montella'nın ekibinde olmayacağını söyleyen Kenan Koçak, A Milli Takım ile olan sözleşmesini feshetti.

KENAN KOÇAK'TAN VEDA MESAJI

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1704836996475052057

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...