Tgrt Haber

Abdülkadir Ömür yürekleri ağza getirdi!

04 Nisan 2023 22:10 - Güncelleme : 04 Nisan 2023 22:45
Abdülkadir Ömür yürekleri ağza getirdi!

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde MKE Ankaragücü'ne konuk oldu. Mücadelenin ilk dakikalarında futbolseverleri korkutan bir an yaşandı. Abdülkadir Ömür çok tehlikeli bir şekilde düştü ve izleyenlerin yürekleri ağzına geldi.

Ziraat Türkiye Kupası​ çeyrek final karşılaşmasında MKE Ankaragücü​ sahasında Trabzonspor​'u konuk etti. Zorlu mücadelenin henüz başında futbolseverleri korkutan bir an yaşandı.

https://twitter.com/aspor/status/1643309783951310850

Henüz 6. dakikada Hüseyin Türkmen'in uzun pasında Abdülkadir Ömür ile Atakan Çankaya hava topuna çıktı. Kontrolsüz bir mücadeleye giren ikiliden Abdülkadir çok ters bir şekilde yere düştü.

Abdülkadir Ömür yürekleri ağza getirdi!

Bir anda kendisini yerde bulan ve saniyelerce hareketsiz kalan mlli oyuncunun yanına hemen futbolcular koştu. Karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük hemen sağlık görevlilerini sahaya davet etti. Bir süre saha içinde tedavi devam ederken 23 yaşındaki oyuncu sedyeyle kenara geldi.

Abdülkadir Ömür yürekleri ağza getirdi!

Kendisini iyi hisseden yıldız oyuncu, 'Oynayabilirim' dedi. Sağlık heyeti de 'Oynayabilir' raporunu verince başarılı oyuncu yeniden sahaya döndü. Yıldız oyuncu 23. dakikada da Lazar Markovic'in asistinde ağları sarsarak takımını öne geçiren golü kaydetti. 

Abdülkadir Ömür yürekleri ağza getirdi!

(Görüntüler A Spor'dan alınmıştır)

Karşılaşma 3-1 Ankragücü'nün üstünlüğü ile sona erdi. Trabzonspor, Türkiye Kupası'na veda etti.

https://twitter.com/aspor/status/1643311734071934978

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...