Tgrt Haber

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den 4. transferini yapıyor: Anlaşma sağlandı!

04 Ağustos 2023 17:12 - Güncelleme : 04 Ağustos 2023 17:36
Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den 4. transferini yapıyor: Anlaşma sağlandı!

İngiliz ekibi Hull City, Fenerbahçe'den bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'nin genç futbolcusunu kiralıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe​'den daha önce Allahyar, Ozan Tufan ve Dimitris Pelkas'ı transfer eden Hull City​, sarı-lacivertli takımdan bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor.

"ANLAŞMA SAĞLANDI"

Hull Live'da yer alan habere göre; Fenerbahçe ile Hull City, Bora Aydınlık'ın kiralanması konusunda anlaşma sağladı.

18 yaşındaki sol kanat oyuncusunun kısa süre içinde Hull City ile resmi sözleşmeyi mzalaması bekleniyor.

SEZON BAŞI KAMPINA GÖTÜRÜLDÜ

Fenerbahçe ile 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bora Aydınlık, teknik direktör İsmail Kartal​ tarafından bu sezon başında A takımın gerçekleştirdiği hazırlık kampında götürüldü.

ZİMBRU MAÇINDA KADRODAYDI

Bora Aydınlık, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanşındaki Zimbru maçının kadrosunda yer almış ancak genç futbolcu süre alamamıştı.

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den 4. transferini yapıyor: Anlaşma sağlandı!

BORA AYDINLIK KİMDİR?

9 Mayıs 2005 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami kentinde dünyaya gelen Bora Aydınlık, çifte vatandaşlığa sahip...

Sol kanatta oynayan genç oyuncu, santrfor ve on numara mevkilerinde de görev alabiliyor.

Fenerbahçe U16 Takımı'nın önemli parçalarından olan Bora Aydınlık, kısa süre içerisinde dahil olduğu Fenerbahçe U19 Takımı'ndaki performansıyla da dikkatleri çekmişti.

Bora Aydınlık, Türkiye U19 Milli Takımı'nın da kadrosunda yer alıyor. 18 yaşındaki oyuncu, Avrupa U19 Şampiyonası'nda milli takım formasıyla 2 maça çıktı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...