Tgrt Haber

Acun Ilıcalı'dan Michy Batshuayi açıklaması: "İsteseydik takımda tutardık"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Anadolu Ajansı
20 Haziran 2024 16:47 - Güncelleme : 20 Haziran 2024 17:18
Acun Ilıcalı'dan Michy Batshuayi açıklaması: "İsteseydik takımda tutardık"

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı, Galatasaray ile anlaşan Batshuayi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, teknik direktör Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda Belçikalı forvet Michy Batshuayi’yle yola devam etmeme kararı aldıklarını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü​ Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı​ transfere dair açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı, teknik direktör Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda Belçikalı forvet Michy Batshuayi’yle yola devam etmeme kararı aldıklarını söyledi.

ACUN ILICALI: "İSTESEYDİK TAKIMDA TUTARDIK"

Ilıcalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Hocamız Jose Mourinho​ ile yaptığımız toplantılarda santrfor konusunda başka bir yol haritası belirledik. Transfer​ çalışmalarımız ve görüşmelerimiz olumlu bir şekilde sürüyor. Taraftarlarımızın bunu da bilmesini istiyorum. Biz arzu etseydik Batshuayi'yi takımda tutardık. Taraftarımız sabırlı olsun ve bize güvenmeye devam etsin." dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...