Tgrt Haber

Acun Ilıcalı’nın ‘altın çocuğu’ ışık saçıyor! Jaden Philogene, Hull City’i ipten aldı

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
29 Ekim 2023 17:45 - Güncelleme : 29 Ekim 2023 17:57
Acun Ilıcalı’nın ‘altın çocuğu’ ışık saçıyor! Jaden Philogene, Hull City’i ipten aldı

Acun Ilıcalı’nın bir TV programında, “Bir sağ açık aldım, aklın hayalin durur” sözleriyle övdüğü Jaden Philogene, Hull City’nin Preston’u 1-0 yendiği maçtaki tek golü atarak yıldızlaştı.

İngiltere Championship’in 14. haftasında Hull City​, sahasında Preston’u 1-0 mağlup etti.

Hull City’ye 3 puanı getirip 6. sıraya yükselten golü, Acun Ilıcalı’nın geçen günlerde katıldığı bir TV programında adeta övgüye boğduğu Jaden Phiologene, 68’inci dakikada attı.

“BİR SAĞ AÇIK ALDIM; AKLIN HAYALİN DURUR…”

Geçen günlerde TV100’de Candaş Tolga Işık’ın konuğu olan Acun Ilıcalı​, Aston Villa’dan transfer ettiği Jaden Philogene’den övgüyle bahsetti.

Ilıcalı, 21 yaşındaki hücumcu için, “Bir sağ açık aldım, aklın hayalin durur. Şu ismi bir kenara yazar mısın? Jaden Phiologene” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Hull City’nin internet sitesinde de genç yıldız adayından, “Direkt dribling yapan ve hızlı ayaklara sahip, öngörülemeyen sağ ayağa sahip futbolcu…” ifadeleriyle bahsedildi.

PHILOGENE’NİN İSTATİSTİKLERİ

Londra doğumlu Jaden Philogene, yaz transfer döneminde Aston Villa’dan Hull City’e 5.8 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. 21 yaşındaki yıldız adayı, Hull City formasıyla Championship’te çıktığı 8 maçta 2 gol ve 4 asist ile 6 gole doğrudan katkı sağladı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...