Tgrt Haber

Trabzonspor'da başarısız sonuçların ardından olağanüstü kongre kararı! Ahmet Ağaoğlu’nun istifa kararı aldığı iddia edildi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
02 Mart 2023 13:11 - Güncelleme : 02 Mart 2023 13:23
Trabzonspor'da başarısız sonuçların ardından olağanüstü kongre kararı! Ahmet Ağaoğlu’nun istifa kararı aldığı iddia edildi

Trabzonspor Başkanı olan Ahmet Ağaoğlu’nun yönetimden bazı isimlerin seçim istemesinin ardından istifa edeceği iddia edildi. Yönetimdeki bazı isimlere “Yeterli 9 imzayı toplayın. Ben bırakıyorum” karşılığı verdiği söylenen Ağaoğlu ile ilgili kulüpten henüz yalanlama gelmedi.

Süper Lig’de geçtiğimiz yılı şampiyon tamamlayan Trabzonspor​ bu sene oldukça kötü günler geçiriyor. Gerek Avrupa’da gerek ise ligde başarılı olmayan Trabzonspor’da yaşanan bu durum büyük bir kriz çıkarttı. Yönetimden bazı isimlerin Ahmet Ağaoğlu’na tepki gösterdiği ve seçim istediği iddia edildi.

OLAĞANÜSTÜ KONGRE​ ÇAĞRISINA ‘İSTİFA’ RESTİ

Söz konusu iddia büyük yankı uyandırırken bazı isimlerin “Olağanüstü kongreye gidelim” önerisine Ağaoğlu’nun “Yeterli 9 imzayı toplayın. Ben bırakıyorum. Herkesin önü açılsın” cevabı verdiği öne sürüldü. Asbaşkan Ertuğrul Doğan​'ın bu sözler üzerine hemen başkan adaylığı için çalışmalara başladığı öğrenildi. Söz konusu iddialar karşısında bordo mavili takım herhangi bir açıklama yapmadı. 

38 YIL SONRA ŞAMPİYON OLMUŞTU…

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig’in 35. haftasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, 2021-2022 sezonunun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. 38 yıl sonra gelen şampiyonluğun ardından bordo-mavililer büyük bir sevinç yaşamış ve kutlamalar dünya basınına da yansımıştı.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...