Tgrt Haber

Al Nassr, Anderson Talisca'yı kadro dışı bıraktı! Beşiktaş harekete geçti

21 Ağustos 2023 15:59 - Güncelleme : 21 Ağustos 2023 16:18
Al Nassr, Anderson Talisca'yı kadro dışı bıraktı! Beşiktaş harekete geçti

Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş'ın transfer etmek için yoğun uğraş verdiği Brezilyalı 10 numara Anderson Talisca, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr tarafından AFC Şampiyonlar Ligi kadrosundan çıkarıldı. İşte detaylar...

Beşiktaş​'ın yeniden kadrosuna katmak istediği Anderson Talisca​'da yeni yaşanan yeni gelişmeler siyah-beyazlı taraftarları umutlandırdı.

KADRODAN ÇIKARILDI!

GOAL Arabia'da yer alan habere göre; Anderson Talisca, Al Nassr​'ın AFC Şampiyonlar Ligi yabancı oyuncu listesinden çıkarıldı. 

Al Nassr, Anderson Talisca'yı 5 yabancı kuralı nedeniyle Asya Şampiyonlar Ligi listesine yazmadı.  Al Nassr yabancı olarak; Cristiano Ronaldo​, Sadio Mane​, Seko Fofana, Marcelo Brozovic ve Alex Telles'i listeye ekledi.

BEŞİKTAŞ PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Beşiktaş, eski oyuncusu Anderson Talisca'yı tekrardan transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor.

Siyah-beyazlıların Talisca için ilk girişimi kiralık olarak olmuş ancak Suudi Arabistan ekibinin bu teklifi geri çevirdiği iddia edilmişti.

"İMKANSIZ GİBİ"

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, geçtiğimiz günlerde Talisca transferi hakkında, "Oyuncu ve kulübü ile görüştük. Talisca’nın aldığı ücret belli. Kulübü oyuncuyu bırakmak istemiyor. Sanırım bu yüzden olacak; verdiği ücretin 3 katı üstünde bedel çıkarmışlar. O yüzden imkansız gibi." ifadelerini kullanmıştı.

Al-Nassr'da geçen sezon 27 maça çıkan Anderson Talisca, 25 maçta ilk 11 sahaya çıktı ve 21 gol 2 asistlik performans gösterdi.

Bu sezon da 8 maça çıkan Brezilyalı oyuncu 1 gol 3 asist yapmayı başardı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...