Tgrt Haber

Alanyaspor ile Galatasaray depremzedeler için hazırlık maçı yapacak

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | AA
18 Şubat 2023 20:08 - Güncelleme : 18 Şubat 2023 20:17
Alanyaspor ile Galatasaray depremzedeler için hazırlık maçı yapacak

Spor Toto Süper Lig ekipleri Galatasaray ile Alanyaspor, 26 Şubat Pazar günü hazırlık maçında karşıya gelecek. Mücadeleden elde edilecek gelirler depremzedelere bağışlanacak.

Merkez üstü Kahramanmaraş​ olan depremler sonrasında, bütün spor organizasyonları geçici olarak ertelenmişti. Spor Toto Süper Lig​'de önümüzdeki hafta erteleme maçlarıyla yeniden başlayacak.

Bu süreç içerisinde Galatasaray​, 26 Şubat Pazar günü saat 18:00'de Alanyaspor​ ile hazırlık maçı yapacağını açıkladı. Müsabakanın tüm bilet ve yayın gelirlerinin depremden etkilenen vatandaşlarımıza bağışlanacağı duyuruldu. Alanya'da oynanacak olan mücadele TV8'den canlı olarak yayınlanacak.

Konuyla ilgili Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde: "26 Şubat Pazar günü saat 18.00’de Corendon Alanyaspor ile oynayacağımız hazırlık karşılaşmasında toplanacak olan bilet, TV8 yayın reklam ve saha kenarı reklam gelirlerinin tamamı, depremzede vatandaşlarımıza bağışlanacaktır."

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1626945767654014976

GALATASARAY, MART AYINDA SADECE ÜÇ MAÇ YAPACAK

Süper Lig lideri Galatasaray mart ayında 3 maça çıkacak. Sarı-kırmızılılar 2 Süper Lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası maçı oynayacak.

Galatasaray, Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi nedeniyle 3-4-5 Mart'ta başlayacak maç haftasını bay geçecek. Bu süreçte sarı-kırmızılılar 1 Mart'ta sahasında Başakşehir ile Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacak. Tek maç eleme usülü oynanacak mücadeleyi kazanan yarı finale yükselecek.

Galatasaray, Başakşehir maçından 10 gün sonra sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar sonraki hafta deplasmanda Konyaspor ile mücadele edecek.

Ligler 20-28 Mart'ta milli takım arasına girecek. Böylece Galatasaray mart ayını 3 resmi maçla tamamlayacak.

Kaynak: TGRT Haber | AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...