Tgrt Haber

Alex de Souza'dan Fenerbahçeli iki yıldıza kanca!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
13 Ağustos 2024 16:42 - Güncelleme : 13 Ağustos 2024 16:51
Alex de Souza'dan Fenerbahçeli iki yıldıza kanca!

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza'nın Fenerbahçe'den 2 futbolcuyu transfer etmek istediği iddia edildi. Alex'in istediği isimlerden birinin transfere sıcak baktığı da ifade edildi. İşte detaylar...

Yeni sezon öncesi Türkiye'ye Antalyaspor​'un teknik direktörü olarak dönen Alex de Souza​, eski takımından transfer talebinde bulundu.

ALEX DE SOUZA'DAN MİHA ZAJC​ VE MİGUEL CRESPO​'YA KANCA

Ajansspor'un aktardığı habere göre; Alex de Souza, Fenerbahçe​'de gözden çıkarılan Miha Zajc ve Miguel Crespo'nun transferini istiyor.

Haberde Antalyaspor'un iki futbolcu için de temaslarını sürdürdüğü ancak Miguel Crespo'nun imzaya daha yakın olduğu aktarıldı.

Alex de Souza'dan Fenerbahçeli iki yıldıza kanca! - 1. Resim

CRESPO İMZAYA DAHA YAKIN

Portekizli futbolcunun Anadolu'da forma giymeye soğuk bakmaması ve maliyetinin daha düşük olması sebebiyle transferin daha olası olduğunun altı çizildi.

Alex de Souza'dan Fenerbahçeli iki yıldıza kanca! - 2. Resim

SÖZLEŞMELERİ UZATILMIŞTI

Fenerbahçe 2023'te her iki futbolcuyla da yeni sözleşme imzalamış, Miguel Crespo'nun mukavelesini 2 yıl, Miha Zajc'ın kontratını ise 3 yıl daha uzatmıştı.

Kaynak: Ajansspor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...