Tgrt Haber

Alex Telles geri dönüyor! Brezilyalı yıldıza Süper Lig'den teklif yağıyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
02 Eylül 2024 14:32 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 15:24
Alex Telles geri dönüyor! Brezilyalı yıldıza Süper Lig'den teklif yağıyor

Al-Nassr'da forma giyen Alex Telles kulübüyle olan sözleşmesini feshetti. Brezilyalı sol bek için Türkiye'den teklifler geldiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Son olarak kariyerini Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr​'da sürdüren Alex Telles takımından ayrıldı.

Al-Nassr'ın tecrübeli sol beki kulübüyle olan sözleşmesini feshetti ve bonservisini eline alarak serbest oyuncu statüsüne geçti.

TÜRKİYE​'DEN TEKLİFLER ALDI

Alex Telles'in Türkiye ile birlikte birçok takımdan teklif aldığı ancak henüz geleceğiyle ilgili net bir karar vermediği iddia edildi.

Telles'in Porto​'ya dönme ihtimalinin şu anda çok düşük olduğu belirtildi.

GALATASARAY​ İHTİMALİ TARAFTARLARI HEYECANLANDIRDI

Telles, Türkiye'de Galatasaray forması giymişti. Yıldız bol bekin sarı-kırmızılı takıma dönebileceği de öne sürülürken taraftarlar bu ihtimalin oluşmasının ardından sosyal medyada Alex Telles'e Galatasaray'a gelmesi için çağrıda bulundu.

AYRILIK RESMEN DUYURULDU

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, Brezilyalı sol bek oyuncusu Alex Telles ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Mavi-sarılı kulüp, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Telles’e teşekkür ederek, kariyerinin geri kalanından başarılar diledi.

Alex Telles geri dönüyor! Brezilyalı yıldıza Süper Lig'den teklif yağdı - 1. Resim

38 MAÇTA 3 GOL-5 ASİST

Brezilyalı futbolcu, Al Nassr formasıyla 29’u Suudi Arabistan Ligi, 3’ü Suudi Süper Kupası, 4’ü Suudi Kral Kupası ve 2’si AFC Şampiyonlar Ligi olmak üzere 38 maçta forma giyerken, 3 gol, 5 asistlik katkı sağladı.

ALEX TELLES KİMDİR?

2014 yılında Gremio'dan Galatasaray'a transfer olan Alex Telles, 1,5 yıl sarı-kırmızılı takımda forma giydikten sonra etkileyici bir performans sergileyip Inter'e kiralandı. Brezilyalı sol bek Inter'den döndükten sonra ise 2016 yılında Porto'ya transfer oldu.

Porto'dan sonra Manchester United ve Sevilla formaları giyen Telles, 2023 yazında ise Al Nassr'a imza attı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...