Tgrt Haber

Sörloth sürprizi: Geri dönüyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
20 Ağustos 2022 19:40 - Güncelleme : 20 Ağustos 2022 20:31
Sörloth sürprizi: Geri dönüyor!

Son dakika transfer haberleri: Trabzonspor, eski gol kralı Alexander Sörloth için harekete geçti. Bordo-mavililerin, Kopenhag maçı sonrasında Norveçli yıldızı yeniden transfer etmek istediği iddia edildi.

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan son şampiyon Trabzonspor​, santrfor bölgesine takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Eski golcülerinden Alexander Sörloth’u tekrar kadroya katmak isteyen bordo-mavililer, Leipzig​ ile görüşmelerine devam ediyor.

Yeni Şafak'ın haberine göre; Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda transferlerini gerçekleştiren yönetimin, Kopenhag maçı sonrası Norveçli futbolcuyu kadroya katmayı hedeflediği bildirildi. Bundesliga​'dan birkaç kulüp ile Fenerbahçe​'nin de talip olduğu Sörloth'un eski takımına dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.

DEVLER LİGİ'NDE FORMA GİYMEK İSTİYOR!

Norveçli milli futbolcu Sörloth, kariyerindeki en parlak dönemi yaşadığı Trabzonspor'a dönerek yeniden bir sıçrama yapmak istiyor. 26 yaşındaki futbolcu, bordo-mavililerin Şampiyonlar Ligi play-off ikinci maçında Kopenhag'ı elemesi halinde kararını Trabzonspor'dan yana kullanarak futbolda en büyük organizasyon olan Şampiyonlar Ligi'nde yeniden kendisini göstermeyi hedefliyor.

Alexander Sörloth, 2019-20 sezonunda Trabzonspor forması giydi. Yıldız futbolcu, bordo-mavili kulüpte 34 maça çıkarak 24 gol, 9 asistlik performans sergiledi.

FENERBAHÇE DE PEŞİNDE!

Fenerbahçe, Valencia'nın Maxi Gomez için çok yüksek bir bonservis bedeli talep etmesinin ardından rotasını Alexander Sörloth'a çevirdi. Fakat oyuncunun sarı-lacivertli kulübe her ne pahasına olursa olsun transfer olmak istemediği ileri sürüldü.

Sörloth, takımı RB Leipzig'in Union Berlin ile oynayacağı maçın kadrosundan çıkarıldı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Norveçli golcünün ayağında olan sakatlık sebebiyle riske edilmediği bildirildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...