Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin gündemindeydi, Alexander Sörloth geri dönüyor! Yeni takımı belli oldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
27 Ağustos 2022 15:31 - Güncelleme : 27 Ağustos 2022 16:40
Fenerbahçe'nin gündemindeydi, Alexander Sörloth geri dönüyor! Yeni takımı belli oldu

Transfer dönemi boyunca adı sık sık Türk takımlarıyla anılan Alexander Sörloth'un yeni takımı belli oldu. İşte Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin de kadrosuna katmaya çalıştığı Norveçli golcünün yeni durağı...

2019-2020 sezonunda Trabzonspor​ formasıyla gol kralı olan ve gösterdiği başarılı performansla Alman ekibi Leipzig​'e transfer olan Alexander Sörloth'un geleceğiyle ilgili belirsizlik sona eriyor. Adı bir süredir Trabzonspor ve Fenerbahçe​ ile de anılan Norveçli golcü için girişimler yapıldı.

TRABAZONSPOR'DAN RESMİ TEKLİF

Trabzonspor, eski futbolcusunu yeniden kadrosuna katmak için Alman kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Şampiyonlar Ligi play-off'unda yaşadığı gol sıkıntısı nedeniyle turnuvaya veda eden Karadeniz ekibi, Sörloth ile gol yollarındaki sorunu çözmeyi planlıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı​ da başarılı futbolcuyu kadrosunda görmeyi çok istiyor.

Sörloth, forvet bölgesine takviye yapmayı amaçlayan Fenerbahçe'nin de radarında. Başkan Ali Koç ve yönetimi, Norveçli oyuncuyu Türkiye'ye getirmek için fırsat kolluyor.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Alexander Sörloth'un yeni takımı belli oldu. Türkiye'ye dönmek istemeyen Sörloth, kariyerine Avrupa'da devam etme kararı aldı. Norveçli futbolcunun geçen sezon kiralık forma giydiği Real Sociedad'a transfer olduğu bildirildi. Tarafların transfer konusunda prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi.

TRABZONSPOR TARAFTARINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ: YAZMAYIN

Geçen sezon da Trabzonspor'un transfer etmek istediği Alexander Sörloth, bordo mavili taraftarların sosyal medya üzerinden yaptığı 'geri dön' çağrılarına sert sözlerle karşılık vermişti. Türkiye'ye dönmeyi kesin dille reddeden futbolcu, "Merhaba Trabzonspor taraftarları. Sevginiz ve desteğiniz için minnettarım ama lütfen beni aramayı ve bana mesaj göndermeyi bırakın. Hayatımı çok stresli bir hale getiriyor. Yeter artık" ifadelerini kullanmış, bir süre sonra İspanyol ekibi Real Sociedad'a imza atmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...