Tgrt Haber

Ali Koç kulüp satın alıyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
07 Ekim 2023 17:12 - Güncelleme : 07 Ekim 2023 17:22
Ali Koç kulüp satın alıyor

Süper Lig'e 7'de 7 ile başlayan ve liderlik koltuğuna kurulan Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un Kuzey Makedonya ekibi Vardar Skopje'yi satın almayı planladığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig​ lideri Fenerbahçe​'de başkan Ali Koç​'un bir takım satın almak için harekete geçtiği iddia edildi.

VARDAR SKOPJE İDDİASI

Ekipa Mk sitesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Balkanlar​'dan bir kulüp almak için çalışmalara başladığı ifade edildi.

Haberde, Koç'un Kuzey Makedonya ekibi Vardar Skopje ile yaklaşık olarak 2 yıldır ciddi şekilde ilgilendiği belirtildi. 

Koç'un, Vardar Skopje dışında Saraybosna'dan Zeleznicar ve Sırbistan Süper Ligi'nden Novi Pazar ile de ilgilendiği öne sürüldü.

ALİ KOÇ: "2. VEYA 3. LİGDEN KULÜP SATIN ALACAĞIZ"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, daha önce yaptığı açıklamada, "2. veya 3. ligden kulüp satın alacağız ya da bir kulüp sahibiyle yüzde 100 ilişki inşa edeceğiz. Pilot kulüp, 'feeder' kulüp yapacağız. İhtiyacımız var. Kiraladığımız oyuncularımızın çoğu süre almıyorlar, yeterince süre almıyorlar. Bazılarını süre alma mecburiyetiyle kiralıyoruz ama kendi kulübümüz olursa birçok oyuncumuzu geliştiririz, test ederiz" ifadelerini kullanmıştı.

3 MİLYON EURO BORCU VAR

3 milyon Euro borcu olan Vardar Skopje'nin geçtiğimiz günlerde potansiyel yatırımcılarla bir görüşme yaptığı belirtildi. Kuzey Makedonya ekibinin bu borçla ilgili devletten de yardım beklediği ifade edildi.

Vardar Skopje, Prva Makedonska Fudbalska Liga'da bu sezon oynadığı 8 karşılaşmada topladığı 5 puanla son sırada yer alıyor.

Kaynak: Ajansspor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...