Tgrt Haber

Almanlar kendi evlerinde neye uğradığını şaşırdı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
18 Kasım 2023 22:59 - Güncelleme : 18 Kasım 2023 23:10
Almanlar kendi evlerinde neye uğradığını şaşırdı!

Türkiye maçı öncesi Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda Almanlar neye uğradığını şaşırdı. Alman futbolcular ısınmaya çıktığı sırada ıslıklanırken maçın başlamasıyla da tribünlerden "Türkiye, Türkiye" sesleri yükseldi. Almanlar kendi evlerinde büyük şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

EURO 2024'e katılmayı garantiliyen A Milli Futbol Takımımız, yazın Almanya'da oynanacak dev turnuvanın provasını Almanya'da Almanya'ya karşı gerçekleştiriyor. Salı günü grubun son maçında liderlik için Galler'le karşılaşacak olan A Milli Takım öncesinde özel maçta Almanya'yla kozlarını paylaşıyor.

ALMAN FUTBOLCULAR ISLIKLANDI

Karşılaşma öncesi kendi evlerindeki stadyuma ısınmaya çıkan Alman futbolcular, tribünler tarafından ıslıklandı. Tribünler, maç öncesi ısınmaya çıkan hakem Bartosz Frankowski ve hakem heyetini de ıslıkladı.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1725966910095777808

BERLİN'DE "TÜRKİYE, TÜRKİYE" SESLERİ YÜKSELDİ!

Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda maçın ilk düdüğün çalmasıyla A Milli Takımımıza büyük destek yağdı. Tribünlerden sık sık "Türkiye, Türkiye" tezahüratları yapılırken top Alman futbolcuların ayağına geldiğinde ise kulakları sağır eder seviye ıslıklama ve yuhalama sesleri yükseldi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...