Tgrt Haber

Alpaslan Öztürk'ten eski hocasına sert sözler: Kötü bir insan!

11 Temmuz 2023 16:07 - Güncelleme : 11 Temmuz 2023 16:20
Alpaslan Öztürk'ten eski hocasına sert sözler: Kötü bir insan!

Bonservisi Galatasaray'da bulunan ve geçtiğimiz sezon Eyüpspor'a kiralanan Alpaslan Öztürk, İstanbul ekibindeki teknik direktörü İbrahim Üzülmez hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Tecrübeli stoper, 49 yaşındaki çalıştırıcı için "Kompleksli ve kötü bir insan" yorumunda bulundu. Alpaslan'ın bu sözleri gündem oldu.

Bonservisi Galatasaray​'da bulunan ve geçen sezon Eyüpspor​'da kiralık olarak forma giyen Alpaslan Öztürk, eflatun-sarılı takımdaki teknik direktörü İbrahim Üzülmez hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Çalıştığı en kötü teknik direktörün İbrahim Üzülmez olduğunu belirten 29 yaşındaki futbolcu, "Bence iyi bir hoca değil, iyi bir insan da değil" dedi.

Alpaslan Öztürk'ten eski hocasına sert sözler: Kötü bir insan!

"AYRILIRKEN HİÇBİR OYUNCUNUN ELİNİ SIKMADI, KÖTÜ BİR İNSAN!"

Spor Arena'ya konuşan Alpaslan Öztürk'ün İbrahim Üzülmez'le ilgili, "Çalıştığım en kötü teknik direktör İbrahim Üzülmez. Nedeni de belli zaten. Açıp bakarsınız. Bence iyi bir hoca değil, iyi bir insan değil. Kötü hoca olabilirsiniz ama kötü insan olmak çok daha zordur. Kendisi kompleksli ve kötü bir insan. Fazla da bir şey söylemek istemiyorum, ensemin arkasından terler damlamaya başlıyor böyle heyecanlanınca. Onun hakkında söyleyebileceğim en yumuşak söz; 'kötü bir insan!' Kulüpten ayrıldıktan sonra hiçbir oyuncunun elini sıkmadı. Biz helalleşmeyi bekledik. Kendisi arabasına binip hızla ilerledi."

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...