Tgrt Haber

Altay Bayındır, Galatasaray forması giyer mi? Verdiği cevapla herkesi şaşırttı

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
02 Ekim 2023 21:38 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 21:43
Altay Bayındır, Galatasaray forması giyer mi?  Verdiği cevapla herkesi şaşırttı

Fenerbahçe'den ayrılarak İngiliz devi Manchester United'ın yolunu tutan A Milli yıldızımız Altay Bayındır, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray ile oynanacak karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Başarılı file bekçisi, sarı-kırmızılı takım hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o sözler...

Fenerbahçe​'den Manchester United​'a transfer olan Altay Bayındır​, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bein Sports'ta Seyhan Şaşko'nun sorularına cevap veren Bayındır, Old Trafford turu esnasında 'Bir gün Fenerbahçe'ye geri döner misin?' sorusunu "Tabii ki, neden olmasın? Zaman her şeyi gösterir" dedi.

Milli eldiven, 'Galatasaray​'dan teklif gelse gider misin?' sorusunu ise "Ben profesyonel futbolcuyum. Her şeye profesyonel yaklaşırım. Fenerbahçe'nin yeri bende ayrı ama bizler profesyonel oyuncularız. Hayatımıza da profesyonel bakmamız gerekiyor" cevabını verdi.

'LİVAKOViC'İN YOLU AÇIK OLSUN'

Dominik Livakovic hakkındaki düşüncelerini açıklayan Altay, "Livakovic'in Dünya Kupası'nda iyi geçirdiği bir iki tane maçı vardı. Başarılı bir kaleci. İnşallah, Fenerbahçe gibi büyük bir camiada başarılı bir sezon geçirir. Onun da yolu açık olsun. Fenerbahçe taraftarıyla beraber mutlu olsun, güzel günler yaşasın" dedi. 

JESUS'A ELEŞTİRİ

 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un oyuna etkileri hakkında konuşan Altay, Jesus'un alışmakta zorlandıkları farklı bir sistemi olduğunu  belirterek şunları söyledi:

"Yeni bir hoca takıma geldiği zaman farklı bir sistemle oynayan bir hoca ise eğer, bu durum bazen diğer takımların çözemediği bir sistem olabiliyor ve bu sistem işe yarıyor. Çünkü takımlar senin ne yaptığını bilmiyor, rakip takım gelip senin antrenmanını izlemiyor. Hocanın kendi sistemini, rakipler analiz etseler bile tam anlamıyla algılayamamış olabilirler.

Dünya Kupası'na kadar biz çok maç oynadık. Bazı takımlar bize forvetsiz ve sadece kanat oyuncularıyla çıktı. Çözümlendiğin zaman artık bir şeyleri değiştirmen gerekiyor ki rakip takımın sana karşı yaptığı taktik onların kafasını karıştırmalı. Dünya Kupası sonrası bizim aynı oyun stilimizin devam etmesi, diğer takımların bizim sistemimizin çözmemesinin sıkıntısını yaşadık."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...