Tgrt Haber

Altay Bayındır'ın bonservisi belli oldu

24 Ağustos 2023 15:49 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 15:56
Altay Bayındır'ın bonservisi belli oldu

Fenerbahçe'de Altay Bayındır dönemi kapanıyor. Milli kalecinin İngiliz devi Manchester United'a imza atması beklenirken, Fenerbahçe'nin kazanacağı bonservis bedeli de belli oldu. İşte detaylar...

Altay Bayındır​'ın 4 yıllık Fenerbahçe​ macerası sona eriyor. Sarı-lacivertlilerde göstediği performansla taraftarlardan tepki alarak gözden çıkarılan ve Manchester United​ için sağlık kontrollerinden geçen milli kalecinin transferi an meselesi...

Dominik Livakovic'i resmen açıklayan Fenerbahçe, Altay Bayındır'a veda etmeye hazırlanıyor. 25 yaşındaki eldivenin Manchester United'a imza atması beklenirken, Kırmızı Şeytanların Fenerbahçe'ye ödeyeceği bonservis bedeli ortaya çıktı.

7 MİLYON EURO BONSERVİS

Hürriyet'in haberine göre; Manchester United, Altay Bayındır için Fenerbahçe'ye 5 milyon Euro net bonservis ve 2 milyon Euro bonus ödeyecek.

7 milyon Euro'luk paket konusunda Fenerbahçe ve Manchester United'ın anlaşmaya yakın olduğu vurgulandı.

Fenerbahçe, Altay Bayındır'ı Ankaragücü'nden 1.5 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Fenerbahçe formasıyla toplam 145 maça çıkan milli eldiven, 162 gole engel olamadı. 25 yaşındaki kaleci, 44 maçta ise kalesini gole kapattı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...