Tgrt Haber

Altınordu-Bandırmaspor maçı başını yaktı: TFF'den Ali Palabıyık kararı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
03 May 2023 20:06 - Güncelleme : 03 May 2023 20:20
Altınordu-Bandırmaspor maçı başını yaktı: TFF'den Ali Palabıyık kararı!

Son dakika spor haberi: TFF, sezon sonuna kadar hakem Ali Palabıyık'a görev verilmeyeceğini açıkladı.

Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında oynanan ve play-off yarışının yanı sıra düşme hattını da yakından ilgilendiren Altınordu-Beyçimento Bandırmaspor​ karşılaşması 3-3 eşitlikle sona ermişti. Maçtaki hakem yönetimine Bandırma cephesinden sert tepki gelmişti.

Bandırmaspor Kulübü, karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, müsabakanın VAR​ kayıtlarının incelenmesini talep ederek, penaltı kararının sonuca etki ettiğini savunmuştu.

NE OLMUŞTU?

Maçın 82. dakikasında Altınordulu Şeref, ceza sahası içerisinde Bandırmaspor'dan Soukou'nun müdahalesi ile yerde kaldı. Pozisyonun yaşanmasının ardından Ali Palabıyık​ beyaz noktayı gösterdi.

VAR'IN UYARISINI DİNLEMEDİ

Bu karara izleyenler bir hayli şaşırdı. VAR devreye girdi ancak Ali Palabıyık'ın kararı pozisyonu VAR'da izlemesine rağmen değişmedi. Pozisyonu izledikten sonra Palabıyık penaltı kararının geçerliği olduğunu belirtti ve kullanılmasını istedi.

Altınordu-Bandırmaspor maçı başını yaktı: TFF'den Ali Palabıyık kararı!

TFF'DEN ALİ PALABIYIK KARARI

Bu maç ile ilgili TFF'den hakem Ali Palabıyık için bir açıklama geldi.

TFF'nin açıklamasında, "Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında 30.04.2023 günü oynanan Altınordu-Beyçimento Bandırmaspor müsabakasının hakem yönetimi ile ilgili teknik değerlendirme ve VAR kayıtları incelemesi sonucunda; müsabaka hakemine performans yetersizliği nedeniyle sezon sonuna kadar görev verilmemesi yönünde karar alınmıştır." denildi.

https://twitter.com/TFF_Org/status/1653806712564903937

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...