Tgrt Haber

Ancelotti'den Arda Güler açıklaması: İki hafta içinde hazır hale gelecek!

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: TGRT Haber
21 Ekim 2023 12:18 - Güncelleme : 21 Ekim 2023 12:36
Ancelotti'den Arda Güler açıklaması: İki hafta içinde hazır hale gelecek!

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti'den sevindiren haber geldi. Deneyimli isim Sevilla maçının basın toplantısında yaptığı konuşmada Arda Güler’in iki hafta içinde hazır hale geleceğini söyledi.

Real Madrid​'in deneyimli Teknik Direktörü Carlo Ancelotti​, Sevilla​ maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu, sakatlığını atlattıktan sonra takımla antrenmanlara başlayan Arda Güler’in durumu hakkında bilgi verdi. Sevilla ile bugün oynanacak maçın genç futbolcu için erken olduğunu belirterek, iki hafta içerisinde iyileşeceğini belirtti.

“BİRAZ KONDİSYON EKSİĞİ VAR”

İtalyan teknik adam, “Arda Güler​ oldukça iyi durumda. Biraz kondisyon eksiği var ama iki hafta içinde oynayacak düzeye gelecek. Ofansif bir oyuncu ama santrfor değil ve hücumda her mevkide oynayabilir. Bellingham gibi oyun kurucu olabilir ama aynı zamanda ters ayaklı kanat oyuncusu olarak da görev yapabilir. Birçok pozisyonda oynayabiliyor. Mutlu değil çünkü farklı başlamak istiyordu ama burada iyi şeyler yapacak zamanı var. Uyum sağlaması için kendisine yardımcı olunuyor”dedi.

Öte yandan Arda Güler’in Gençlerbirliği’ndeki ilk antrenörü Erol Tokgözler, İspanyol basınına açıklamalarda bulundu, genç futbolcu hakkında “Potansiyeli Messi’den yüksek” ifadesini kullandı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...