Tgrt Haber

Angelino'dan Leipzig'e Galatasaray resti!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
05 Aralık 2023 11:25 - Güncelleme : 05 Aralık 2023 11:35
Angelino'dan Leipzig'e Galatasaray resti!

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve 20 maçta oynarsa satın alma opsiyonu devreye girecek olan Angelino, Alman ekibi Leipzig'den bonservisinde indirim yapılmasını talep etti.

Kiralık sözleşmesinde 20 maça bağlı satın alma opsiyonu bulunan Angelino​, 18 karşılaşmada forma giydi.

Gösterdiği performans nedeniyle kafası karışık olan Galatasaray​ cephesi, İspanyol sol beke 6 milyon Euro bonservis​ ödemek istemiyor. Yönetim, Leipzig​ ile 20 maçlık zorunlu satın alma maddesinin kaldırılması görüşüyor. Alman kulübü bu isteği kabul etmezken Angelino devreye girdi.

ANGELİNO: "GALATASARAY'DA KALMAK İSTİYORUM"

İspanyol oyuncu, bu madde nedeniyle Süper Lig'de oynatılmadığı bilgisini Leipzig yöneticileriyle paylaşırken, "Galatasaray'da kalmak istiyorum. Bonservis bedelinde indirim yapın" restini çekti.

MAAŞINDA DA İNDİRİM YAPACAK

Sabah'ta yer alan habere göre; 26 yaşındaki oyuncu 2.3 milyon Euro'luk yıllık ücretinde de indirim yapabileceğini Galatasaray yönetimine iletti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...