Tgrt Haber

Ankaragücü, Beşiktaş'ı konuk ediyor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
03 Aralık 2023 18:30 - Güncelleme : 03 Aralık 2023 19:00
Ankaragücü, Beşiktaş'ı konuk ediyor

Club Brugge karşısında 5-0 gibi kötü bir skorla yenik ayrılan Beşiktaş, Süper Lig'de Ankaragücü'ne konuk oluyor. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş​, Trendyol Süper Lig​'in 14. haftasında MKE Ankaragücü​ ile deplasmanda karşılaşıyor. Eryaman Stadı​'nda saat 19.00'da başlayan mücadeleyi Zorbay Küçük​ yönetiyor. Mücadele beIN Sports'tan canlı yayınlanıyor.

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesinin ardından oynadığı 2 lig maçından da galibiyetle ayrılan Beşiktaş, 8 galibiyet, 4 yenilgi ve 1 beraberlik sonunda topladığı 25 puanla 3. sırada yer alıyor.

BEŞİKTAŞ'TA SAKAT ÇOK

Siyah-beyazlı takımda birçok oyuncu, Ankara'daki karşılaşmada görev yapamayacak. Club Brugge maçında sakatlanarak oyundan çıkan Tayfur Bingöl'ün durumu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, tedavileri devam eden Arthur Masuaku ile Valentin Rosier, Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Jean Onana ve Eric Bailly de MKE Ankaragücü mücadelesinde forma giyemeyecek.

İLK 11'LER

ANKARAGÜCÜ: Bahadır, Atakan, Mert, Mujakic, Alper, Ali Kaan, Pedrinho, Efkan, Morutan, Renaldo, Ali Sowe.

BEŞİKTAŞ: Mert, Onur, Necip, Colley, Umut, Hadziahmetovic, Salih, Gedson, Bakhtiyor, Muleka, Aboubakar.

STAT: Eryaman
HAKEM: Zorbay Küçük
SAAT: 19:00
YAYIN: beIN Sports 1

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...