Tgrt Haber

Ankaragücü'nden Erden Timur'a sert sözler: Galatasaray lehine de bir sürü karar var! 

18 Nisan 2023 15:48 - Güncelleme : 18 Nisan 2023 15:59
Ankaragücü'nden Erden Timur'a sert sözler: Galatasaray lehine de bir sürü karar var! 

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Fenerbahçe maçının devre arasında, sarı-lacivertli yöneticilerin hakemi tehdit ettiğini öne sürdü. Koca, Galatasaray yöneticisi Erden Timur için de, "Galatasaray lehine de yapılan bir sürü hata var. Her şeyi açıklamazsa bizim açıklayacağımız çok şey var" dedi. 

Ankaragücü​ Başkanı Faruk Koca​, bir basın toplantısı düzenleyerek 2-1 kaybettikleri Fererbahçe maçındaki hakem yönetimine ilişkin sert açıklamalar yaptı. Koca, ayrıca Galatasaray​ Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Erden Timur​'a da yüklendi. Koca'nın açıklamalarından satır başları şöyle:

"HAKEM GALİBİYETİMİZİ ENGELLEDİ"

"Kollanarak gelen şampiyonluk, büyüklük değildir. Büyüklük, davranışların her birinde sorumlu olmaktır. Futbolda çatışmaları bitirin, sadık kalın. Biz Ankaragüçlüler, tarafsız ve saygıyla yarışırız. Fenerbahçe​ maçı hakemi, lehimize olan maç sonucunu aleyhimize çevirerek galibiyetimizi engellemiştir."

ERDEN TİMUR'A: ELİNİZDEKİ HER ŞEYİ AÇIKLAYIN

Faruk Koca, Erden Timur'a seslenerek "Hakları elinden alınan, çalınan kulüplerimizin yaşadığı onlarca haksız uygulama var. Bu uygulamalar olacak, Galatasaray yönetici Erden Timur ‘Her şeyi açıklayacağız’ diyor. Galatasaray lehine verilen bir sürü karar var. Elinizdeki her şeyi şimdi açıklamalısınız. Açıklamazsanız futbolun önünde engelsiniz. Bir an önce açıklayarak futbolun önünden çekilmelisiniz." ifadelerini kullandı.

Ankaragücü'nden Erden Timur'a sert sözler: Galatasaray lehine de bir sürü karar var! 

MAÇLARDAKİ HATALARI SAYDI

Koca sözlerine şöyle devam etti: "Üçüncü haftada, Fenerbahçe-Adana Demirspor mücadelesinin 12. dakikasında Fenerbahçe'ye verilen penaltı. 10. hafta Beşiktaş-Giresunspor maçında iptal edilen Giresunspor golü. Sivasspor-Galatasaray maçında 49. dakikada iptal edilen Sivasspor golü. 25. haftada Kasımpaşa-Galatasaray maçında Torreira'ya verilmeyen kırmızı kart. 28. hafta Beşiktaş-Giresunspor maçında Aboubakar'a verilmeyen kırmızı kart... Erden Timur açıklama yapmazsa, bizim açıklayacağımız çok şeyler var."

"DAHA FAZLASINI YAPARIM" TEHDİDİ

"Biz, hak etmediğimiz puanı ve unvanı almak istemiyoruz. Bu haksız operasyonların çok daha fazlasını yapacak güce sahibim. Bunu utanarak söylüyorum ama Allah bana bunu nasip etmesin."Ankaragücü Başkanı Faruk Koca: Soyunma odasında hakemi tehdit ederseniz sessiz kalmayız!

"TAKIMI SAHADAN ÇEKECEKTİM"

"Siz soyunma odasına giderken, içeriden çıkarken hakemi tehdit edeceksiniz. Maçın sonucu böyle olacak ve biz de sessiz kalacağız. hocamıza ulaşamadım, orada bir iletişim sorunu oldu. Penaltı pozisyonu bizim açımızdan ve birçok futbol otoritesi tarafından anlaşılınca; takımı çekmesini, kısa bir değerlendirme yaptıktan sonra büyük bir zarar vereceği ihtimalini düşünerek, tekrar takımı sahaya sürüp, kalecinin kaleye geçmeyip direğin kenarında durarak penaltıyı atmalarını sağlayacaktım. Bizim oyuncuların hiçbirisinin tepki vermeyerek rakibin gol atmasını, canları ne kadar istiyorsa gol atmalarının talimatını verecektim. Maalesef bu eylemi gerçekleştirememenin üzüntüsündeyim."

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...