Tgrt Haber

Anlaşma sağlandı! Takım arkadaşlarıyla vedalaşan Serdar Dursun imzaya geliyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2024 15:40 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 15:43
Anlaşma sağlandı! Takım arkadaşlarıyla vedalaşan Serdar Dursun imzaya geliyor

Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük, Serdar Dursun transferi için başkanlar düzeyinde anlaşma sağladı. Milli futbolcu, bugünkü idmana çıkmazken takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Transferin gün içinde resmen açıklanması bekleniyor. İşte detaylar...

Devre arası transfer​ döneminin kapanmasına az bir süre kala çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe​, eski golcüsü Serdar Dursun​'u geri getiriyor.

SERDAR DURSUN FENERBAHÇE'DE!

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fatih Karagümrük​, Serdar Dursun transferi için Fenerbahçe ile anlaşma sağladı ve oyuncuyu bugün yapılan antrenmana tedbir amaçlı çıkartmadı.

İki kulüp arasında resmi imza için evrak alışverişinde sona gelindi.

TAKIM ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI

Milli futbolcu takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Serdar Dursun'un gün içinde Fenerbahçe'ye imza atması bekleniyor.

25 MAÇTA 6 GOL

32 yaşındaki Serdar Dursun, bu sezon görev aldığı 25 karşılaşmada 6 gole imzasını attı.

SEZON BAŞINDA FENERBAHÇE'DEN AYRILMIŞTI

Fenerbahçe, sezon başında Serdar Dursun'u Fatih Karagümrük'e kiralık olarak göndermişti. Sarı-lacivertliler, Serdar'ın yerine Umut Nayir​'i kadrosuna katmıştı.

Umut Nayir'in EURO 2024 kadrosunda yer almak istemesi sebebiyle oynayabileceği bir takıma gitmek istemesi ve Pendikspor'a kiralık olarak transfer olması sonrası sarı-lacivertliler, eski golcüsünü geri getirdi.

FENERBAHÇE'DE 64 MAÇTA 19 GOL ATTI

2021-2022 sezonunda Darmstadt'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Serdar Dursun 2 sezon boyunca sarı-lacivertli formayla 64 resmi müsabakada görev yaptı. Serdar Dursun 64 maçta 19 gol atıp 8 asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...