Tgrt Haber

Antalyaspor - Galatasaray maçı canlı anlatım

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
19 Ekim 2024 18:04 - Güncelleme : 19 Ekim 2024 20:24
Antalyaspor - Galatasaray maçı canlı anlatım

Trendyol Süper Lig 9. hafta maçında Lider Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor ile kozlarını paylaşıyor... Sarı kırmızılılar, bu maçı da kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor. Akdeniz ekibi ise sahasından puan veya puanlarla ayrılmak istiyor. Antalyaspor - Galatasaray maçınının CANLI anlatımına ve tüm detaylara haberimizden ulaşabilrsiniz...

Trendyol Süper Lig​ 9. hafta maçında Lider Galatasaray​, deplasmanda Antalyaspor​ ile kozlarını paylaşıyor... Sarı kırmızılılar, bu maçı da kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor. Akdeniz ekibi ise sahasından puan veya puanlarla ayrılmak istiyor.

Antalyaspor - Galatasaray maçı canlı anlatım - 1. Resim


CANLI ANLATIM

Antalyaspor 0-2 Galatasaray | 10, 52' Icardi

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Maç başladı.

10' İcardi gol attı.

25' Sara'dan pası alan Sallai rakibinden sıyrıldı. Sallai'nin çaprazdan şutunda top savunmadan sekti ve kaleye yöneldi. Kenan Piric topu son anda kornere çeldi.

39' Galatasaray, Dries Mertens​ ile ikinci gole çok yaklaştı. Antalyaspor file bekçisi Kenan Piric üst üste pozisyonlarda rakibine gol izni vermedi.

45' İlk yarı sona erdi.

46' İkinci yarı başladı.

Antalyaspor - Galatasaray maçı canlı anlatım - 2. Resim


11'LER

Antalyaspor: Piric, Mert, Veysel, Thalisson, Güray, Erdal, Petrusenko, Townsend, Larsson, Van de Streek, Samudio

Galatasaray: Muslera​, Kaan Ayhan, Davinson, Abdülkerim Bardakcı, Jakobs, Torreira, Sara, Mertens, Sallai, Yunus Akgün, Icardi.

ANTALYASPOR İLE 57. RANDEVU

Antalyaspor ile Galatasaray, Süper Lig'de bugüne kadar 56 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 35 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar ise 7 defa rakibini mağlup etti. 14 mücadelede ise taraflar eşitliği bozamadı. Galatasaray'ın 108 golüne, Antalyaspor 49 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezonki maçları Galatasaray 2-0 ve 2-1'lik skorlarla kazandı.

Antalyaspor - Galatasaray maçı canlı anlatım - 3. Resim

CİMBOM SON 16'DA NAMAĞLUP

Galatasaray, Antalyaspor'a son dönemde kaybetmiyor. Antalya temsilcisi, sarı-kırmızılılara karşı son galibiyetini 16 Nisan 2016 tarihinde 4-2'lik skorla aldı. Bu mücadelelerin ardından oynanan 16 karşılaşmada Galatasaray 12 galibiyet, 4 beraberlik elde etti.

Süper Lig'de sezonun yenilgisiz takımlarından Galatasaray, geçtiğimiz sezonun da son haftasıyla birlikte 9 maçtır kaybetmiyor. Sarı-kırmızılılar ligde geçtiğimiz sezonun son maçında Konyaspor'u yenerken, bu sezon da Hatayspor, Konyaspor, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, Gaziantep FK, Fenerbahçe ve Alanyaspor'u mağlup etti, Kasımpaşa ile ise berabere kaldı.

 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aslı19 Ekim 2024 18:06

Galata'nın bu hafta da kazanıp zirvede kalmasını çok isterim

Sonraki Haber Yükleniyor...