Tgrt Haber

Antalyaspor'dan Nuri Şahin'e destek!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com.tr
01 Haziran 2024 20:01 - Güncelleme : 01 Haziran 2024 20:42
Antalyaspor'dan Nuri Şahin'e destek!

Antalyaspor, Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile karşılaşacak olan Borussia Dortmund'un yardımcı antrenörü olarak görev alan Nuri Şahin'e başarılar diledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi​ finalinde Real Madrid​ - Borussia Dortmund​ karşı karşıya geliyor. Dortmund'un Türk antrenörü Nuri Şahin​'e eski takımı Antalyaspor​'dan final maçına saatler kala bir mesaj geldi.

ANTALYASPOR BAŞARI DİLEDİ

Antalyaspor sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda; 

Yanındayız diyerek "Kulübümüzde futbolcu ve teknik direktör olarak görev yapan ve ülkemizi yurt dışında gururla temsil eden Nuri Şahin'e bu akşam oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finalinde yürekten başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

ANTALYASPOR'DA HEM FUTBOLCU HEM TEKNİK DİREKTÖR OLDU

Antalyaspor'da Ekim 2021 ile Aralık 2023 arasında 92 maç teknik direktör olarak görev yapan 35 yaşındaki çalıştırıcı, Borussia Dortmund'dan aldığı teklif sonrası kırmızı beyazlı takımdan ayrılmış ve Alman ekibinin hocası Edin Terzic'in yardımcı antrenörlüğüne getirilmişti.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...