Tgrt Haber

Anthony Nwakaeme yeniden Trabzonspor'da!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com.tr
14 Haziran 2024 20:06 - Güncelleme : 14 Haziran 2024 21:39

Trabzonspor bu sezon ilk transferini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Eski futbolcusu Anthony Nwakaeme'yi tekrar kadrosuna kattı!

Bordo-mavili ekip, Suudi Arabistan takımı Al-Fayha'dan ayrılan eski yıldız futbolcusu Nwakaeme'yi yeniden renklerine bağladı.

Trabzonspor​ sosyal medyadan yaptığı paylaşımla transferi açıkladı.

Nijeryalı forvet Trabzonspor forması altında 145 maçta 47 gol atarken 35 asist üretmişti. Ayrıca Trabzonspor'da Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşamıştı.

Bordo-mavili ekip X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada Anthony Nwakaeme​'nin videolu mesajına yer verdi.

Nwakaeme, videoda taraftara "Merhaba, Nwakaeme burada." diye seslenerek şunları söyledi:

"Başkan Ertuğrul Doğan​'a, Nevzat Kaya Bey'e ve şampiyon hoca Abdullah Avcı​'ya bana ulaşmaları ve gelecek sezon Trabzonspor için tasarladıkları büyük planı benimle paylaştıkları için çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca çok büyük teşekkürlerimi de benim 'Aile' olarak nitelendirdiğim Trabzonspor taraftarına göndermek istiyorum. Çünkü hep benimle oldunuz, benden hiç vazgeçmediniz. Sosyal medyadaki bütün mesajlarınızı görüyorum ve her birinize desteğiniz için tek tek teşekkür ediyorum. Nwakaeme geliyor. Bize her yer Trabzon."

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...