Tgrt Haber

Arda Güler ile anlaşma sağlandı! Serbest kalma bedeli belli oldu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Takvim
02 Mart 2023 10:16 - Güncelleme : 02 Mart 2023 10:20
Arda Güler ile anlaşma sağlandı! Serbest kalma bedeli belli oldu

Son dakika haberi: Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler ile sarı lacivertli yönetim yeni sözleşme konusunda el sıkıştı. 2027’ye kadar yeni kontrat imzalanacak olan Güler’in serbest kalma bedeli de belirlendi. 

Türk futbolunun son dönemdeki en önemli genç yıldızlarından biri olan Arda Güler​ ile yeni sözleşme imzalanması için Fenerbahçe​ harekete geçti. 2025 yılında sona erecek olan sözleşmesini uzatmak isteyen Fenerbahçe, Arda Güler ile anlaşma sağladı. Resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi.

SERBEST KALMA BEDELİ BELLİ OLDU

Arda Güler ile yapılacak olan yeni sözleşme ile ilgili detaylar da belli oldu. Sarı lacivertliler 18 yaşındaki futbolcunun sözleşmesine 30-35 milyon Euro civarında bir serbest kalma bedeli ekleyecek. Avrupa kulüplerinin de radarında olan futbolcudan önümüzdeki dönemde transferi halinde maksimum gelir elde edilmesi planlanıyor.

SÜRE MADDESİ YOK

Fenerbahçe ayrıca yeni sözleşmede, '1500 dakika oynamazsa 5 milyon euro karşılığında serbest kalır' maddesini de kaldıracak. Oyuncunun ailesiyle çok iyi bir iletişimi olan Başkan Ali Koç​'un da genç futbolcunun kalmasını çok istediği belirtildi. Bu sezon, Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası, Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 18 karşılaşmada 481 dakika süre alan Arda Güler, 3 gol ve 2 asistlik performans ortaya koydu.

 

Kaynak: Takvim
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Arda Güler 10 Nisan 2023 15:18

Arda Güler in gitmesini istmiyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...