Tgrt Haber

Arda Güler, İspanyolları mest etti: Tatili bırakıp idmana çıktı!

10 Temmuz 2023 14:06 - Güncelleme : 10 Temmuz 2023 14:52
Arda Güler, İspanyolları mest etti: Tatili bırakıp idmana çıktı!

Fenerbahçe'den rekor bedelle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in tatilini yarıda keserek antrenmanlarına katılması İspanyol basınında gündem oldu.

Real Madrid’in yeni genç yıldızı Arda Güler​, İspanyol devine fırtına gibi bir giriş yaptı. Bu sezon kampta göstereceği performansa göre başka bir takıma kiralık gitme ihtimali bulunan Arda, bu tehlikenin önüne erkenden geçmek adına bir hamle yaptı.

TESİSLERE İLK ARDA GİRDİ

Transferin resmileşmesinin ardından yeni takımıyla ilk antrenmanına hemen çıkmaz isteyen Arda Güler, Real Madrid​'in hazırlıklarını yapacağı Valdebebas'taki tesislere giden ilk isim oldu.

TATİLİNİ YARIDA KESTİ

İspanya’nın EFE ajansından gazeteci Roberto Morales’e göre; Türk oyuncu, temmuz ayında Türk Milli Takımı kampında olmasına rağmen kendisine ayrılan bir haftalık tatil hakkından feragat ederek, takıma olabildiğince erken entegre olmayı planladığını kulübe iletti.

18 yaşındaki milli futbolcu, tatilini feda ederek pazartesi günü Real Madrid’in sezon öncesi hazırlıklarına başlayacak.

Haberde, 'Güler, pazartesi günü başlayacak olan Real Madrid sezon öncesi hazırlıklarının yeni yüzlerinden biri olacak' denildi.

İSPANYOLLAR MEST OLDU

Arda Güler'in bu hareketi İspanyol medyasında gündem olurken taraftarlar da genç yıldızın bu hareketini beğeniyle karşıladı.

Türk futbolseverler de Arda'ya olan desteklerini sosyal medya üzerinden sık sık dile getiriyor.

Kaynak: Haber 7

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...