Tgrt Haber

Arda Güler kadroda mı? Arda Güler Real Madrid’de ilk maçını oynadı mı? İşte son durum

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
06 Kasım 2023 05:00 - Güncelleme : 06 Kasım 2023 08:09
Arda Güler kadroda mı? Arda Güler Real Madrid’de ilk maçını oynadı mı? İşte son durum

Real Madrid’in Türk yıldızı Arda Güler sakatlıktan çıktı ve takımla birlikte antrenmanlara da katıldı. Real Madrid’in, Rayo Vallecano ile oynayacağı maçta kadroda yer alan Arda Güler milyonları ekrana kilitledi. Peki Arda Güler kadroda mı? Arda Güler oyuna girdi mi?

Fenerbahçe’den dünya devi Real Madrid’e transfer​ olan Arda Güler​, hem İspanya hem de dünya basınınında büyük yankı uyandırmıştı. Genç yıldızın İspanya devine transferinin gerçekleşmesinin ardından takımla ilk antrenmanlara çıkmış, daha sonra beklenmedik bir sakatlık yaşamıştı.

Real Madrid​ kariyerinde henüz resmi bir maça çıkmayan Arda Güler, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Ancak 5.11.2023 tarihinde oynanan Rayo Vallecano​ maçında Güler’in kadroda yer alması bekleniyordu. Öyle ki beklendiği gibi de oldu. Peki Arda Güler kadroda mı? Arda Güler oyuna girdi mi? İşte son durum…

ARDA GÜLER REAL MADRİD MAÇINDA KADRODA MI?

Real Madrid’in Türk asıllı genç yıldızı Arda Güler, Rayo Vallecano maçında ilk 18’de yer aldı. Real Madrid ile Vallencano 0-0 berabere kaldı.

Maçın ilk on birinde yer almayan Arda Güler yedek kulübesinde görev beklese de Carlo Ancelotti​ genç yıldıza şans vermedi.

ANCELOTTİ'DEN ARDA GÜLER CEVABI

Karşılaşmada süre alamayan milli futbolcu Arda Güler ile ilgili teknik direktör Carlo Ancelotti maçın ardından gelen soruyucevapladı.

Deneyimli hoca, Arda Güler'in yakında oynayacağını söylerken "Arda Güler'i oynatmamız için doğru fırsat gelmedi. Bunu dün konuştuk, yakında oynayacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...