Tgrt Haber

Arda Güler tarihe geçti!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com.tr
02 Haziran 2024 00:19 - Güncelleme : 02 Haziran 2024 00:24
Arda Güler tarihe geçti!

Şampiyonlar Ligi finalinde Dortmund'u 2-0 mağlup eden Real Madrid 15. kez kupayı müzesine götürmeyi başardı. Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, A Milli Takım'da forma giymiş ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan ilk Türk futbolcusu olarak tarihe adını yazdırdı.

Şampiyonlar Ligi​ finalinde Borussia Dortmund​ ve Real Madrid​, Londra'daki Wembley Stadyumu​'nda karşılaştı. Real Madrid maçı 2-0 kazandı ve kupayı 15. kez müzesine götürdü.

ARDA GÜLER​ ADINI TARİHE YAZDIRDI

Şampiyonlar Ligi kupası tarihte ilk kez A Milli Futbol Takımı'nda forma giyen bir Türk futbolcunun elinde yükseldi. Real Madrid forması giyen Arda Güler bunu başaran ilk isim oldu.

Fenerbahçe'den Arda Güler mesajı - 01.06.2024, Sputnik Türkiye

5 İSİM FİNALDE KAYBETMİŞTİ

Daha önce Bayer Leverkusen formasıyla Yıldıray Baştürk, Bayern Münih formasıyla Hamit Altıntop, Borussia Dortmund formasıyla Nuri Şahin, Atletico Madrid formasıyla Arda Turan ve Inter formasıyla Hakan Çalhanoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde final oynasa da kupaya uzanamamıştı.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...